Kevin Costner'dan Büyük Risk: 'Horizon' Filmini Yapmak Zorundaydım Kevin Costner'dan Büyük Risk: 'Horizon' Filmini Yapmak Zorundaydım

Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan dorukta. Dokunulmazlık oyunlarının kritik bir öneme sahip olduğu bu süreçte, her geçen gün adada yeni bir tarih yazılıyor. Peki, haftanın ikinci gitme adayı kim oldu?Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

26 Mayıs 2024 Pazar akşamı gerçekleşen haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadele sonunda kazanan takım kim oldu?

Haftanın İkinci Gitme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde toplandı. Konseyde yapılan oylama sonucu haftanın ikinci eleme adayı belirlendi. Potaya giren isim kim oldu?

Dokunulmazlık Oyunu Detayları

26 Mayıs akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda iki takım da tüm gücünü ortaya koydu. Özgür'ün mükemmel atışlarıyla başa baş giden mücadelede son sözü Atakan söyledi. Atakan'ın son basketi ile Kırmızı takım 12-11'lik skorla oyunu kazandSurvivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı (1)

Mavi Takımın Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım ada konseyinde toplandı ve haftanın ikinci gitme adayını belirledi. Daha önce potaya hiç girmemiş olan Seda Ocak, Mavi takımın eleme adayı olarak seçildi.

Survivor İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Bu hafta Survivor All Star'da ilk eleme adayı olarak belirlenen isim ise Özgür oldu. Özgür, performansıyla dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor.

Survivor'da En Son Kim Elendi?

Survivor All Star 2024 yarışması hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar finale adlarını yazdırmak için tüm güçleriyle mücadele ediyorlar. Kimler potaya girecek, kimler adada kalacak? Merakla beklenen yeni bölümlerle heyecan devam edecek.

Editör: Kader GÜL