Survivor Nagihan Karadere'nin Unutulmaz Kına Gecesi

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet Nagihan Karadere, adını kına gecesi ile duyurdu. İşte, unutulmaz geceden detaylar!

Ben Bu Cihana Sığmazam 66. Bölüm 2. Fragmanı: Cezayir, Sorgu Odasında Neler Yaşayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam 66. Bölüm 2. Fragmanı: Cezayir, Sorgu Odasında Neler Yaşayacak?

Nagihan Karadere ve Survivor Serüveni

Ülkemize sayısız madalya kazandıran milli atlet Nagihan Karadere, Survivor 2016, Survivor 2018, Survivor Exxen Cup ve son olarak Survivor 2022 All Star yarışmalarındaki başarılarıyla büyük beğeni topladı.Survivor Nagihan Karadere'nin Şahane Kına Gecesi! (1)

Survivor 2024 All Star'a Hazırlık

Şu sıralar Survivor All Star 2024 için sıkı bir antrenman programına tabi tutulan Karadere, hem spor performansıyla hem de özel hayatındaki gelişmelerle gündemde.

Eğlencenin Adı Nagihan Karadere

Survivor 2024 All Star'a gitmek için gün sayan Nagihan Karadere, yarışma öncesi düzenlediği kına gecesi ile adından söz ettirdi. Elbette, bu gece sadece kına yakmakla kalmadı; dansöz eşliğinde göbek atarak kurtlarını döktü.

Şimdi Dominik Düşünsün!

Survivor kınasını yaktı! Nagihan Karadere dansözle göbek atarak kurtlarını döktü! "Şimdi Dominik düşünsün" dedi ve geceye damgasını vurdu. Karadere'nin cesur ve eğlenceli hareketleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Paylaşımlar ve Tepkiler

Kina gecesi boyunca Nagihan, eline kına yakmanın yanı sıra dansözle de oynadı. Sosyal medyada paylaştığı bu anlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Milli atletin fotoğrafları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Kardeşten Şoke Edici Açıklamalar

Ancak, bu özel gecenin ardından Nagihan Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere'nin yaptığı şoke edici açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Fehmi Karadere, Nagihan'ın evlatlık reddi için mahkemeye başvurduğunu iddia etti.Survivor Nagihan Karadere'nin Şahane Kına Gecesi!

Tehditlere Boyun Eğmiyor!

Nagihan Karadere, aldığı tehditlere karşı sessiz kalmadı. KADES uygulamasının ekran görüntüsünü paylaşarak tehditlere boyun eğmeyeceğini belirtti. "Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, geleceğin varsa göreceğin de var" diyerek kararlılığını ortaya koydu.

Unutulmaz kına gecesiyle bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti. Şimdi gözler Survivor All Star 2024'te, Nagihan'ın ne kadar ileri gideceğini görmek için sabırsızlanıyor!