TAG Otoyolu'nda meydana gelen korkunç kazada, bir tırın minibüs, kepçe ve asfalt dökme aracına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.

Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi

Plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen tır, Narlı Kavşağı yakınlarında yol yapım çalışması sırasında seyreden minibüse çarptıktan sonra yol yapım ekipmanlarına çarparak devrildi ve alev aldı.TAG Otoyolu'nda Korkunç Kaza 3 Ölü, Onlarca Yaralı! (2)Yaralılar, ambulanslarla Kahramanmaraş ve Gaziantep'teki hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle TAG Otoyolu'nda Gaziantep-Adana yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Yetkililer, otoyolu Gaziantep Batı gişelerinden itibaren ulaşıma kapatarak araçları alternatif yollara yönlendirdi.

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak araçları söndürdü. Ancak araçlar kullanılamaz hale geldi. Kazanın ardındaki detaylar soruşturma kapsamında inceleniyor.

Editör: Kader GÜL