TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu) ön sipariş süreci ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Türkiye, otomotiv sektöründe Avrupa'nın 4., dünyanın ise 14. büyük üreticisi konumundayken, TOGG'un piyasaya sürülmesiyle birlikte uluslararası pazarda daha da yükselmesi bekleniyor. İşte 2023 TOGG ön sipariş detayları ve tarihleri:

TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? TOGG ön sipariş şartları nelerdir, ücreti ne kadar?

TOGG tarafından yapılan açıklamaya göre T10X modelinin ön sipariş süreci başlamıştır. 27 Mart tarihine kadar adresine girerek veya Trumore uygulamasını indirerek ön sipariş oluşturabilirsiniz. Eğer daha önce Trumore'u indirmişseniz, uygulamayı güncellemenizi unutmayın. Ön sipariş oluşturmanın zamanlaması, çekiliş sıralamanızı etkilemeyecektir.

TOGG'un T10X modeli için fiyat listesi de açıklanmıştır:

  • V1 RWD Standart Menzil: 953.000 TL
  • V2 RWD Standart Menzil: 1.055.000 TL
  • V2 RWD Uzun Menzil: 1.215.000 TL

Türkiye'nin ilk doğuştan elektrikli akıllı aracı Togg T10X, 2023 boyunca çekiliş yöntemiyle belirlenen kullanıcılarla buluşacak. 16-27 Mart tarihleri arasında TOGG'un resmi internet sitesi olan togg.com.tr veya Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş başvuruları gerçekleştirilecektir.

TOGG ONLİNE SİPARİŞ VERME EKRANI TRUMORE UYGULAMASINDA OLACAK!

Trumore uygulaması, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulmuştur. Bu uygulamayı indiren veya Togg web sitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bireysel kullanıcı, 60.000 TL'lik ön ödemeyi nakit veya kredi kartı ile yaparak çekiliş sürecine katılma hakkı kazanacaktır.

Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesinde T10X modelini tercih ettikleri renk ve konfigürasyonlarıyla özelleştirebilecektir. 28 Mart'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek dijital çekiliş ile ön sipariş sahipleri belirlenecektir.

Astım ve Antijen İmmün Tedavisi Astım ve Antijen İmmün Tedavisi

Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğine göre belirlenecektir. Teslimat tarihleri, seçilen versiyonun tahmini teslimat dönemi ve kullanıcının çekiliş sırasındaki konumu göz önünde bulundurularak belirlenecektir.

Örnek olarak, Kasım 2023'ten itibaren teslimatı başlayacak 953.000 TL'lik V1 standart menzil seçeneği için ön sipariş veren bir kullanıcı, çekilişte birinci sırada yer alırsa, (1/12.000 ihtimalle) ilk teslimat hakkını elde edecektir.

Editör: Egemen KEYDAL