Şampiyonluk Rüzgarları Estirecek Maç: Galatasaray-Fenerbahçe 19 Mayıs'ta! Şampiyonluk Rüzgarları Estirecek Maç: Galatasaray-Fenerbahçe 19 Mayıs'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı'nın başantrenörü Caner Doğançay, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi'nde mücadele edecekleri yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Doğançay, takımın dış transferlerle güçlendirildiğini ve yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Şu anda henüz sezonun başında olduklarını ifade eden Doğançay, hedeflerinin zirve mücadelesi yapmak olduğunu söyledi.

Doğançay, "Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız başlayalı dört hafta oldu. Son iki haftadır çift antrenmanlara yöneldik. Bu çalışmalarımızın karşılığını ilerleyen dönemlerde alacağımıza inancım tam. Dış transferlerle de takımımızı oldukça güçlendirdik. Yorgunluğumuz var ancak hedefimiz belli. Şu an için yolun henüz çok başındayız. Bir şeyler söylemek için erken ancak hedefimiz zirve mücadelesinin içinde bulunmak" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanarak başarıya ulaşmayı hedefliyor.