Kaliteli ve şık tasarımıyla dikkat çeken Volkswagen Passat'ın en güncel fiyat listesi otomobil severlerin ilgisini çekiyor. Volkswagen Passat, segmentindeki en çok rağbet gören otomobillerden biri olarak öne çıkıyor. Sıfır kilometre otomobil arayışındaki kişilerin en çok merak ettiği modellerden biri olan Volkswagen Passat için firma, yeni fiyatlarını duyurdu. İşte detaylar...

Kaliteli ve şık tasarımıyla öne çıkan Volkswagen Passat, otomobil piyasasındaki konumunu bir kez daha güçlendirdi. Özellikle lüks ve kaliteli araç arayanların tercihi olan Passat, sıfır ve ikinci el piyasasında da yüksek talep görmektedir. Ancak, aracın 2 milyon TL'nin üzerindeki fiyatı nedeniyle taşıt kredisi kullanılamamaktadır, bu da almayı planlayanların dikkate alması gereken önemli bir detaydır. Yayımlanan fiyat listesindeki modellerin özelliklerine göre değişen fiyatları, Passat'ın kalitesini ve lüksünü yansıtmaktadır. Volkswagen Passat hakkında daha fazla bilgi almak ve diğer modelleri incelemek için The Insider's Views adresini ziyaret edebilirsiniz.Volkswagen Tutkunlarına Büyük Şok Yeni Passat Fiyatları Belli Oldu! (2)

Volkswagen Passat: Kalite ve Şıklık Bir Arada

Volkswagen Passat, otomobil piyasasında kendine özgü bir konuma sahiptir. Kalitesi ve üst düzey özellikleriyle, nitelikli araç arayışında olanların tercih sebebidir. Bu modelin özel bir müşteri kitlesi bulunmakta olup, genellikle ekonomik durumu iyi olan bireyler tarafından tercih edilmektedir. Sıfır ve ikinci el piyasasında yüksek bir talep gören Volkswagen Passat, otomobil severlerin gözdesi haline gelmiştir.

Taşıt Kredisi Kullanılamayan Lüks: Volkswagen Passat

Volkswagen Passat almayı planlayan kişiler için önemli bir bilgi mevcut: Bu modelin fiyatı 2 Milyon TL'yi aşması sebebiyle, bankalar tarafından taşıt kredisi imkanı sunulmamaktadır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)'nın talimatları gereğince, 2 Milyon TL üzeri değere sahip araçlar için taşıt kredisi kullanımı mümkün değildir. Bu sebeple, Volkswagen Passat satın almayı düşünen bireylerin, taşıt kredisi hesaplamaları yapmadan önce bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

Esnaf Kredisi Faizleri Yükseldi: Esnafın Beli Yine Büküldü! Esnaf Kredisi Faizleri Yükseldi: Esnafın Beli Yine Büküldü!

Güncel Volkswagen Passat Fiyat Listesi

Volkswagen firması tarafından yayımlanan en güncel Volkswagen Passat fiyat listesi şu şekildedir:

  • Volkswagen Yeni Passat 1.5 eTSI 150 PS Business DSG: 2.433.000 TL
  • Volkswagen Yeni Passat 1.5 eTSI 150 PS Elegance DSG: 2.713.000 TL
  • Volkswagen Yeni Passat 1.5 eTSI 150 PS R-Line DSG: 2.787.000 TL
  • Volkswagen Yeni Passat 2.0 TDI SCR 193 PS Elegance 4M DSG: 4.215.000 TL
  • Volkswagen Yeni Passat 2.0 TSI 265 PS R-Line 4M DSG: 4.240.000 TL
  • Volkswagen Yeni Passat 2.0 TDI SCR 193 PS R-Line 4M DSG: 4.318.000 TL

Bu fiyatlar, Volkswagen Passat'ın kalitesini ve lüksünü yansıtmakta olup, modelin özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir.