Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kırsal Hocaköy Mahallesi'nde yaşanan üzücü bir olayda, dayı ve yeğen arasında alacak-verecek nedeniyle başlayan bir tartışma, silahlı bir kavgaya dönüştü. Olay yerine giden Hayrullah A. (41), yeğeni Engin Yılmaz'a (35) elindeki tabancayla saldırdı. Üzülerek belirtmek gerekir ki, Engin Yılmaz, bu saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Olayın ardından, Hayrullah A. ve diğer şüpheliler, kaçmak için bir araca bindi. Ancak jandarma ekipleri tarafından takip edildiler. Bir kovalamaca sonucunda araçları durduruldu ve şüpheliler yakalandı. Şüpheliler daha sonra ormanlık alanda JASAT (Jandarma Arama Kurtarma Timi) ekipleri tarafından bulundu ve gözaltına alındılar.

Marmaray'da Ayrılık Çeşmesi'nde İntihar: Seferler Durduruldu Marmaray'da Ayrılık Çeşmesi'nde İntihar: Seferler Durduruldu

Engin Yılmaz'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma Komutanlığı, şüphelilerin sorgusunu sürdürüyor. Bu tür şiddet olaylarının sona ermesi ve toplumda huzurun sağlanması için yetkililer tarafından gerekli adımların atılması önemlidir.