13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu! 13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu!

Cansu Taşkın, Türk oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişkisiyle gündeme gelmiştir. Peki, Cansu Taşkın kimdir? Ne zamandır Yılmaz Erdoğan ile birlikte? İşte detaylar:

Cansu Taşkın Kimdir?

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kendisi, ünlü besteci Metin Özülkü'nün yeğenidir. Modellik kariyerine 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyumda başlamıştır. 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılmış ve dördüncü seçilerek büyük bir başarı elde etmiştir.Cansu Taşkın (2)

Modellik kariyeri boyunca birçok ünlü modacı ile çalışmış olan Taşkın, Türkiye'de birçok defilede yer almış ve başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Kendisi, modelliğe devam etmek için en büyük hayalinin İtalya'nın Milano şehrinde çalışmak olduğunu belirtmiştir.Cansu Taşkın (1)

Filmleri ve Dizileri

Cansu Taşkın'ın yer aldığı bazı yapımlar şunlardır:

  • 2016 - Cennet Yolu (Video)
  • 2015 - Bambaşka (Sinema Filmi)
  • 2013 - Qüfür (Fatma) (Sinema Filmi)
  • 2010 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (TV Dizisi)Cansu Taşkın

Son olarak, Cansu Taşkın'ın Yılmaz Erdoğan ile ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunduğu bilinmektedir. Ancak, her iki taraf da konu hakkında resmi bir açıklama yapmamıştır.

Editör: Kader GÜL