Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geç başvurular 7 Mart'a kadar alınacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, YKS başvuru tarihini kaçıranlar için geç başvuruların başladığını duyurdu.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geç başvuruların 7 Mart'a kadar devam edeceği bildirildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, başvuru süresini kaçıran adaylar için geç başvuruların başladığını duyurdu. Normal başvuru süresini kaçıran adaylar için 5-7 Mart tarihleri arasında geç başvuruların alınacağı belirtildi. Geç başvuruların, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi, ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması veya ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla yapılabileceği açıklandı. Geç başvuru ücretinin her sınav için 442 lira 50 kuruş olduğu belirtildi. YKS'nin 8-9 Haziran tarihlerinde düzenleneceği hatırlatıldı. Geç başvuru süresinde başvuru yapacak adayların bu tarihleri dikkate almaları gerekmektedir.Yks Geç Başvuru Tarihleri Uzatıldı! Son Başvuru Tarihi 7 Mart (1)

YKS Geç Başvuru Tarihleri YKS için normal sürede başvuru yapmayanlar için iki günlük ek süre tanındı. Geç başvurular 5-7 Mart tarihlerinde alınacak.

YKS Geç Başvuru Nasıl Yapılır? YKS geç başvuru Aday İşlemleri Sistemi, ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması veya ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla yapılabilecek.

MEB, 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması İçin Başvuru Tarihini Belirledi MEB, 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması İçin Başvuru Tarihini Belirledi

YKS Geç Başvuru Ücreti YKS geç başvuru ücreti her sınav için 442 lira 50 kuruş olarak ödenecek.

YKS Ne Zaman? YKS 8-9 Haziran'da düzenlenecek.