UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi? UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi?

Maç, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe'de 2 oyuncu maçta süre alamayacakken, Rizespor'da ise 1 oyuncu eksik olacak. Maçı Cihan Aydın yönetecek. İki ekip de 3 puan için sahada yer alacak. Maç öncesinde merak edilen diğer konular arasında muhtemel 11'ler de bulunuyor.

Fenerbahçe ile Rizespor, 1 Ekim Pazar günü Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maç saati 16:00 olarak belirlenmiş. Bu mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyenler için beIN Sports 1 kanalı üzerinden yayınlanacak.

Fenerbahçe cephesinde maç öncesinde 2 isim forma giyemeyecek durumda. Bu eksikliklerin nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Rizespor ise tek bir eksikle sahaya çıkacak.Zirve Mücadelesi Fenerbahçe ile Rizespor Karşı Karşıya! (1)Geçmiş müsabakalara baktığımızda, Fenerbahçe ile Rizespor arasında bugüne kadar Süper Lig tarihinde 42 kez karşılaşma gerçekleşti. Bu maçlarda Fenerbahçe 27 kez galip gelirken, Rizespor ise 7 kez kazanabildi. 8 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de evinde Rizespor'u 21 kez ağırladı. Bu maçlarda 16 galibiyet elde eden Fenerbahçe, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

En farklı galibiyet skoru ise 1986-1987 ve 2021-2022 sezonlarında 6-0 olarak kaydedildi. Fenerbahçe, 44 yıllık rekabette mavi-yeşillileri iki kez 5-1, bir kez de 5-0'lık skorla mağlup etti.

Bu sezon Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de oynadığı 13 maçtan galip ayrıldı. Süper Lig'e de 6'da 6 yaparak başladı.

Teknik direktörler İsmail Kartal ile İlhan Palut ise ligde ikinci kez karşı karşıya gelecekler. İlk buluşmalarında Fenerbahçe, Konyaspor'u 2-1 mağlup etmişti.

Maçı yönetecek hakem Cihan Aydın olacak. Yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Deniz Caner Özaral yapacak, dördüncü hakem ise Sarper Barış Saka olacak.

Editör: Kader GÜL