Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya yapılan gönderme iddialarına karşı isyan etti. Ünlü komedyen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti'nde Gergin Anlar! 4 Oyuncu Birden Ayrıldı! Kızılcık Şerbeti'nde Gergin Anlar! 4 Oyuncu Birden Ayrıldı!

Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya Gönderme İddiaları

Cem Yılmaz, geçmişte aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddialarıyla sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Ünlü komedyen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti. Ancak, yapılan yorumlarda fotoğrafın Serenay Sarıkaya'ya yönelik bir gönderme olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Cem Yılmaz'ın Sağlık Sorunları ve Paylaşımı

Cem Yılmaz, paylaşımının ardından sağlık sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyen, göz muayenesinde sağ gözünde %50 oranında görme kaybı yaşadığını belirtti. Retina problemi nedeniyle lazer tedavisi gören Yılmaz, yaklaşık 6 ay ile 1 sene arasında düzelme olabileceğini açıkladı. Paylaşımının sebebini de bu sağlık sorununa bağladı.Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya Gönderme İddiaları! (1)

Serenay Sarıkaya'dan Yanıt

Cem Yılmaz'ın paylaşımının ardından Serenay Sarıkaya'dan da yanıt geldi. Sarıkaya, New York'tan yaptığı paylaşımda sağ gözünün yarısının kapalı olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım, Yılmaz'ın paylaşımına bir tepki olarak yorumlandı.

Cem Yılmaz'ın Tepkisi

Sosyal medya kullanıcılarından gelen eleştirilere sert tepki gösteren Cem Yılmaz, paylaşımında, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddiaları ve sağlık sorunlarıyla ilgili yaptığı açıklamalar gündemdeki yerini koruyor. Ünlü komedyenin paylaşımı ve yaşadığı sağlık sorunları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.