iPhone Kullanıcılarına Yönelik Casus Yazılım Saldırıları: Apple'dan Yeni Uyarı iPhone Kullanıcılarına Yönelik Casus Yazılım Saldırıları: Apple'dan Yeni Uyarı

Şok Market'in 30 Ağustos 2023 tarihli aktüel kataloğunda, yeni kampanya döneminde geçerli olacak harika fırsat ürünlerinin detayları netleşti. Çarşamba gününden itibaren satışa sunulacak olan 30 Ağustos 2023 Şok Kataloğu müşterilere geniş bir ürün yelpazesiyle hitap ediyor. Hem Şok Seviyoruz hem de Şok Ekstra Ürünler etiketleriyle donatılan katalog müşterilere cazip seçenekler sunuyor.

Yeni Şok Kataloğu içeriğinde, Çarşamba Fırsatları olarak öne çıkan ürün grupları Beyaz Eşya Elektrikli Ev Ürünleri Termoslar Modern Tasarımlı Ev Eşyaları Mobilyalar ve Temel İhtiyaç grubunu içeriyor.

ŞOK 30 AĞUSTOS 2023 AKTÜEL KATALOĞU2

Kataloğun ilk Sayfasında Dikkat Çeken Ürünler 

Altus AL 91 YB Çamaşır Kurutma Makinesi 9000 TL. 9 KG kapasiteli 15 programlı çocuk kilidi ve 2 yıl garantili. Samsung Bulaşık Makinesi 10700 TL. 4 programlı 12 kişilik kapasiteli ve 2 yıl garantili. Sinbo Elektrikli Süpürge 950 TL. Toz torbası dolum göstergeli ayarlanabilir kontrol sistemli teleskopik borulu ve 2 yıl garantili. Awox Dual Kırmızı Çay Makinesi 289 TL. Sarex Doğrayıcı 350 TL. Makinede yıkanabilen tek tuşla kontrol özelliği ve hızlı kademe gibi özelliklere sahip. Hararet Akıllı Izgara 2300 TL. Kokusuz ve dumansız pişirme seramik ızgaralı ve 2 yıl garantili. Bu ürünler 6 Eylül 2023 tarihine kadar indirimli fiyatlarla Şok Market reyonlarında sunulacak. 

ŞOK 30 AĞUSTOS 2023 AKTÜEL KATALOĞU44

Geniş Ürün Yelpazesi Bulunuyor

Tüm bu fırsat ürünleri 6 Eylül 2023 tarihine kadar Şok Market reyonlarında sizleri bekliyor olacak. Kampanyalı fiyatlarla sunulan ürünler ihtiyaçlarınıza uygun çeşitlilik sunarak bütçenizi korumanızı sağlayacak. 30 Ağustos 2023 Şok Aktüel Kataloğu satışa sunulan ürünlerle hem de Şok Ekstra Ürünler etiketiyle sunulan ürünlerle dolu bir kampanya dönemine işaret ediyor.

Çeşitli kategorilerde yer alan ürünler tüketici taleplerini göz önünde bulundurarak hazırlanmış ve cazip fiyat avantajlarıyla sunulmuş durumda. Kataloğun içerisinde yer alan diğer fırsat ürünleri arasında çamaşır kurutma makinesinden bulaşık makinelerine elektrikli süpürgeden çay makinesine kadar birçok ev ürünü yer alıyor. Aynı zamanda mutfak gereçlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpaze sunuluyor. Kampanyalı fiyatlarla sunulan ürünler tüketicilerin ev ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamalarına olanak tanıyor.