Acı Haber: Afyonkarahisar'da 3 Kadın 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İnceleme sonucunda, 3'ü kadın toplamda 4 kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

Siirt Emniyeti Firari Hırsızı Tutukladı Siirt Emniyeti Firari Hırsızı Tutukladı

Vali Yiğitbaşı: Şüphelinin Peşindeyiz

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, olay yerine intikal eden jandarma ve sağlık ekiplerinin, acı olayın ardından çalışmalara başladığını ifade etti. Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için tüm kolluk kuvvetlerince yürütülen operasyonlara değinerek, "Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir." dedi.

Fail Eski Damat: Boşanma Sonrası Büyük Facia

Cinayeti işleyen kişinin eski damat olduğu ortaya çıktı. M.M.T. adlı fail erkek, boşandığı kadının baba evine gitmiş ve burada yaşanan tartışmanın ardından dehşet verici katliamı gerçekleştirmiş. M.M.T. ile Havva Şenol arasında, çocuk velayeti konusunda yaşanan anlaşmazlıkların 2019 yılında bir televizyon programına taşındığı da ortaya çıktı.

Korkunç Cinayetin Detayları

Fail M.M.T, Havva Şenol, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış'ı pompalı tüfekle 10 el ateş açarak öldürdü. Bu dehşet verici olay, aile içi anlaşmazlıkların nasıl trajedilere dönüşebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.