Fenerbahçe'nin transferde geri adım atması, Beşiktaş'ı devreye soktu. Özellikle Çağlar Söyüncü'nün adı transfer listesinde geçince siyah-beyazlılar hızla harekete geçti. Atletico Madrid ile yapılan görüşmeler sonucunda Beşiktaş'ın, Çağlar Söyüncü'yü sezon sonuna kadar kiralama karşılığında önerilen ücreti kabul ettiği belirtildi.

Anlaşmanın Detayları

Beşiktaş'ın, Atletico Madrid'in istediği koşulları yerine getirerek Çağlar'ı kadrosuna katma kararı, transferin detaylarıyla gündeme oturdu. Siyah-beyazlılar, milli futbolcu için sezon sonuna kadar kiralama ücretini ödemeyi kabul etti ve aynı zamanda oyuncuya oynama garantisi verdi. Bu hızlı hamle, Beşiktaş'ın transferdeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.Beşiktaş Hızla Çağlar Söyüncü Ve Elneny'yi Transfer Ediyor! (2)

Djiku'nun Etkisi

Fenerbahçe cephesinde Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'ndan erken dönüşü, Çağlar Söyüncü transferini ağırdan almaya neden oldu. Sarı-Lacivertliler, Djiku'nun dönüşü sonrasında Atletico'ya yapılan ilk teklife çıkmama kararı aldı. Bu durum, Beşiktaş'ın önünü açtı ve siyah-beyazlılar hızla harekete geçerek Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katma kararı aldı.

Çağlar Söyüncü'nün Son Kararı

Fenerbahçe'nin beklemeye geçmesiyle birlikte transfer süreci uzadı. Milli futbolcu, Beşiktaş'ın tüm şartlarını kabul etmesinin ardından son kararını vermek zorunda kaldı. Resmi açıklamaların Çağlar Söyüncü'nün kararına bağlı olarak yapılacağı belirtilirken, bu sürecin heyecanla beklenmeye başlandı.

Diğer İlgilenen Takımlar

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra, Porto ve bazı İtalyan takımlarının da Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek için teklifte bulunduğu biliniyor. Ancak Beşiktaş'ın hızlı ve kararlı adımları, diğer takımları geride bırakarak Çağlar Söyüncü transferini tamamlamak üzere.Beşiktaş Hızla Çağlar Söyüncü Ve Elneny'yi Transfer Ediyor! (1)

Beşiktaş'ta Hedef Mısırlı Yıldız: Elneny!

Transferde Yeni Hedef: Mohamed Elneny

Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılarda orta saha için yeni hedef Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny oldu. Transferde fark yaratma konusunda kararlı olan Beşiktaş, orta saha için çeşitli oyuncu isimleri üzerinde dururken, Mohamed Elneny de gündeme geldi.

Fenerbahçe Hull City Hazırlık Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak? Fenerbahçe Hull City Hazırlık Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Transfer Listesinde Üst Sıralarda

Nemanja Matic ve Oriol Romeu gibi isimlerle de ilgilenen Beşiktaş, orta saha için transfer listesinin ilk sırasına Mohamed Elneny'yi yazdı. Oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmeler, transferin önemli aşamalarından biri olarak dikkat çekiyor.

Mısır Milli Takımı Deneyimi

Mısır Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele eden Mohamed Elneny, tecrübesi ve performansıyla dikkat çekiyor. Beşiktaş'ın orta sahaya kazandırmayı planladığı bu deneyimli oyuncu, takıma önemli bir katkı sağlayabilir.

Beşiktaş'ın Stratejisi

Beşiktaş, orta saha transferinde Nemanja Matic'te yaşanacak gelişmelere göre Mohamed Elneny için Arsenal'in kapısını çalacak. Transferin gerçekleşmesi durumunda, Beşiktaş'ın orta saha gücü daha da artacak ve takımın oyun yapısına olumlu bir etki yapması bekleniyor.

Elneny'nin Sezon Performansı

Bu sezon Arsenal ile neredeyse hiç şans bulamayan 31 yaşındaki futbolcu, sadece 3 maça çıktı. Ancak Beşiktaş'ın gösterdiği ilgi ve stratejik hamleler, Mohamed Elneny'nin kariyerinde yeni bir döneme adım atmasına olanak tanıyabilir.

Editör: Kader GÜL