Galatasaray, futbol dünyasında heyecan yaratan bir transfer gerçekleştirdi. Kahraman polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, sarı kırmızılı takımın alt yapısına katıldı. Peki, Burak Tolunay Sekin kimdir? Daha önce hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...Galatasaray'ın Alt Yapıya Yaptığı Büyük Transfer Burak Tolunay Sekin! (2)

Burak Tolunay Sekin’in Futbol Kariyeri

Burak Tolunay Sekin, 2006 yılında doğdu. Futbol kariyerine 2015 yılında İzmir Gücü Spor'da başladı. Daha sonra Altay, İlkadımspor ve Bornovagücü Gençlik ve Spor takımlarında forma giydi. Bu sezon Altay U19 Takımı ile Elit B Ligi'nde 7 maça çıkan Burak, toplamda 182 dakika sahada kaldı.

Galatasaray’ın yeni transferi Burak Tolunay Sekin, santrfor pozisyonunda oynuyor ve 14 Yaş Altı Elit Akademi Ligi'nden bu yana çıktığı 66 maçta 28 kez fileleri havalandırdı.Galatasaray'ın Alt Yapıya Yaptığı Büyük Transfer Burak Tolunay Sekin! (3)

Burak Tolunay Sekin’in Hedefleri

Burak Tolunay Sekin, 2021 yılında yaptığı bir açıklamada, futbol kariyerinde henüz yolun başında olduğunu ve çalışmalarını artırarak sürdüreceğini belirtti. İlk hedefinin genç yaşta Altay'da profesyonel olmak olduğunu ifade eden Burak, "Ondan sonra da Galatasaray'a transfer olmak istiyorum." dedi.

Burak Tolunay Sekin'in Galatasaray'a transferi, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Genç yaşına rağmen gösterdiği performans ve hedefleriyle dikkat çeken Burak, Galatasaray forması altında başarılı olabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Baş Dönmesi ve Yoga Arasındaki İlişki Nedir? Baş Dönmesi ve Yoga Arasındaki İlişki Nedir?

Galatasaray, büyük bir transferle gündemde! Sarı kırmızılı ekip, kahraman polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin'i kadrosuna kattı. Peki, Burak Tolunay Sekin kimdir?

2006 doğumlu Burak Tolunay Sekin, futbol kariyerine İzmir Gücü Spor'da başladı. Daha sonra Altay, İlkadımspor ve Bornovagücü Gençlik ve Spor takımlarında forma giydi. Bu sezon Altay U19 Takımı'yla Elit B Ligi'nde 7 maça çıkan Burak, 182 dakika sahada kaldı. Santrfor pozisyonunda oynayan Burak, 14 Yaş Altı Elit Akademi Ligi'nde ise 66 maçta 28 gol attı.

Burak Tolunay Sekin, 2021 yılında yaptığı bir açıklamada, futbol kariyerinde henüz yolun başında olduğunu ve çalışmalarını artırarak sürdüreceğini belirtti. İlk hedefinin genç yaşta Altay'da profesyonel olmak olduğunu ifade eden Burak, "Ondan sonra da Galatasaray'a transfer olmak istiyorum." dedi.Galatasaray'ın Alt Yapıya Yaptığı Büyük Transfer Burak Tolunay Sekin! (1)

Galatasaray'ın yeni transferi Burak Tolunay Sekin'in performansı ve hedefleri futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Genç futbolcu, Galatasaray alt yapısında nasıl bir performans sergileyecek, merakla bekleniyor.

Editör: Kader GÜL