İlana göre başvuru yapacak adaylarda en az ilkokul mezunu olma ve merkez ilçelerinden birinde ikamet etme gibi şartlar aranmaktadır. Konya Şehir Hizmetleri A.Ş. merkezi Konya'nın Meram ilçesinde bulunan ve çeşitli hizmetler sunan bir kamu kuruluşudur. Şirket bahçıvan mesleği için toplam 150 açık iş pozisyonuyla iş arayanlara fırsat sunmaktadır. Peyzaj konusunda deneyim oldukça önemli kabul edilmektedir. Bu yüzden bahçıvanlığa başvuru yapmak isteyenlere özellikle ustalık belgesi sorulacaktır.

Başvuru Detayları Neler?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını online olarak kurumun resmi internet adresinden yapmaları gerekmektedir. Belirlenmiş tarih aralığında başvuruları online olarak yapmak önemlidir. Kabul edildikten sonra gerekli belgeler alınarak başvuru tamamlanır.

Engelli Memur Atamalarıyla İlgili Müjdeli Haber Engelli Memur Atamalarıyla İlgili Müjdeli Haber

Başvuru Şartları Nedir?

Erkek adaylar için ilan tarihine göre askerlik hizmetini tamamlamış olmak. Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlardan mahkûm olmamak. Kas gücü gerektiren bir iş kolu olduğu için özellikle bahçıvan tercihi erkek adaylar arasından tercih edilebilir. Kadınlar da başvuru yapabilirler. Bu yüzden sadece sağlık raporu istenir. Özellikle akıl sağlığı ve beden sağlığı yerinde olması belgeli olarak isteniyor. En az ilkokul mezunu olmak. Vardiyalı ve dönüşümlü çalışmaya engel bir durumu olmamak. Sağlık sorunu veya kronik rahatsızlığı bulunmamak. Tercihen peyzaj işlerinde veya çiftçilikte deneyime sahip olmak.

İkametgâh Konya Olmalı

Konya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde görevlendirmelere açık olmak. Konya Merkez ilçelerinden birinde Selçuklu Meram Karatay ikamet ediyor olmak. İlan tarihi itibarıyla 35 yaşından büyük olmamak. Başvuru için gerekli belgeler arasında T.C. Kimlik belgesi fotoğraf yerleşim yeri belgesi adli sicil belgesi diploma askerlik durum belgesi gibi evraklar yer almaktadır. Başvuruların değerlendirilmesinin ardından uygun bulunan adaylar görüşmeye davet edileceklerdir. Bu ilan ile Konya Büyükşehir Belediyesi istihdam sağlayarak iş arayanlara yeni bir fırsat sunmaktadır.