Teknoloji ve Elektronik Ürünler Teknoloji ve Elektronik Ürünler

Merhaba dostlar!

Bugün yalnız gelmedim, yanımda Orkun Işıtmak'ı da getirdim. Orkun'la olan arkadaşlığımız aslında YouTube'un ötesinde Orkun'un teknolojiye olan ilgisine dayanıyor. Bu sefer aklıma şöyle bir fikir geldi: "Canım dostum Orkun, neden birlikte hacking denemesi yapmayalım?" Bence harika bir fikirdi! Tabii ki, bu sadece eğlenceli için olacak, herhangi bir yasa dışı aktivite için değil! Daha önce ünlü influencerların bile şifrelerini çözdüğümüz zamanlara dair anılarımız var, takip edenler bilir zaten ama merak etmeyin o da kötü amaçlar için değildi!

Bu videoda, Tryhack'i açıyoruz ve nasıl çalıştığını adım adım anlatıyoruz. Orkun'un eğlenceli sohbetiyle birlikte keyifli dakikalar geçirdik, umarım siz de izlerken keyif alırsınız. Ancak unutmayın, videodan ilham alıp tehlikeli işlere bulaşmamanız önemli!

This video is made for educational purposes only, we only test devices and systems that we own or have permission to test, you should not test the security of devices that you do not own or do not have permission to test.

Editör: Egemen KEYDAL