Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da düzenlediği mitingde halka hitap ederek önemli mesajlar verdi. Erdoğan, siyasi şantajcılık ve zübük siyasetçilere karşı sert bir dille eleştirilerde bulundu.

Erdoğan-Özel Görüşmesi: 'Kavala' Dosyası Gündemi Sarsacak! Erdoğan-Özel Görüşmesi: 'Kavala' Dosyası Gündemi Sarsacak!

Erdoğan: "Milletimize Hiçbir Katkınız Olmayacak"

Erdoğan, konuşmasında muhalefeti eleştirerek, "Milletimize hiçbir katkınız olmayacak, sadece yalan yanlış konuşarak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse zübük siyasi tiplerinden çekmiştir" dedi.

Muhalefete Sert Sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti eleştirirken sert sözlerle seslendi. "Hem bize kaybettirmeye çalışıp çeşitli beyanlar ve imalarla gölgemizde yürümeye çalışanlara müsaade etmeyiz" diyen Erdoğan, siyasi şantajcılara karşı milletin güçlü duruşunu vurguladı.

Malatya'ya Teşekkürler

Erdoğan, Malatya'nın Cumhur İttifakı'na verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Malatya sandıkta yine destan yazdı. Sizler bize güvendiniz, üzerinize düşeni yaptınız. Biz de bunun karşılığını vermek için gece gündüz çalışacağız" şeklinde konuştu.

Eser ve Hizmet Siyaseti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyaset anlayışlarının eser ve hizmet odaklı olduğunu vurgulayarak, "Bizim siyasetimiz, eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya mitingindeki sert sözleri ve siyasi şantajcılara karşı net duruşu, Türkiye'nin siyasi atmosferinde önemli bir yer tutmaktadır. Milletin gücünü ve iradesini vurgulayan Erdoğan, siyasette eser ve hizmet odaklı yaklaşımın önemini bir kez daha vurgulamıştır.