Bayram Günleri Yıllık İzne Dahil Edilir mi? Bayram Günleri Yıllık İzne Dahil Edilir mi?

Gelişmeleri yakından takip edenler için müjdeli bir haber var! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni yıl ile birlikte gerçekleşecek olan 2 bin 392 engelli memur atamasını duyurdu. Bu önemli adım, engelli vatandaşlarımıza sağlanacak istihdam olanaklarına dair umutları artırıyor.

Bakan Göktaş'tan Açıklama: "SAYILARI 12 KAT ARTTI"

Bakan Göktaş, Meclis'teki 2024 yılı bütçe görüşmeleri sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine yöneltilen bir soru üzerine, son 21 yılda kamuda engelli memur sayısının 12 kat arttığını belirtti. Bu, Bakanlığının engelli vatandaşlarımıza yönelik yaptığı atamalardaki önemli bir artışı vurguluyor.

Yeni Atama Müjdesi Şubat Ayında Gerçekleşti

"Yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğimizin müjdesini paylaşmak isterim. Böylece bu yıl kamuda 4 bin 715 engelli vatandaşımızın istihdamını sağlamış olacağız." şeklindeki açıklamasıyla, engelli bireylerin kamu sektöründeki istihdam fırsatlarının artacağına dair umut verdi.

Destek Olun, Birlikte Daha Fazla İmkân Yaratın!

Bu olumlu gelişmeler, engelli vatandaşlarımız için iş bulma umutlarını artırıyor. Siz de bu olumlu adımları desteklemek ve daha fazla içerik üretebilmem için bana destek olabilirsiniz. Her destek, daha fazla güzel haberin paylaşılmasına katkı sağlayacaktır.

Umarız bu engelli memur atamaları, ülkemizin daha kapsayıcı ve adil bir istihdam ortamına doğru atılmış önemli bir adımdır. Yeni yılda, daha fazla güzel haber ve başarılarla karşılaşmayı umut ediyoruz.