21 Şubat 2024 tarihinde, Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programında heyecan dolu bir gün yaşandı. Yarışmanın ikinci gününde çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. Gelinim Mutfakta, her gün yarışmacı gelinlerin kendilerine verilen yemeği yaparak kayınvalidelere sunmaları ve puan alarak rekabet etmeleri üzerine kurulu bir yemek yarışmasıdır. Bu yarışmada, her gün bir gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın sonunda ise altın bilezik ödülü verilmektedir.

21 Şubat puan durumuna göre, Yeşim 17 puanla birinci sıradadır. Onu, 15 puanla Şafak, 11 puanla Gözde ve 4 puanla Tuğba takip etmektedir.

İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Gelinim Mutfakta'nın izleyicileri ekran başına kilitleyen bu programında, gelinlerin yemek yapma yetenekleri ve sunumları büyük bir titizlikle değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme sonucunda puanlar verilir ve kazanan gelin belirlenir. Yarışmanın her anı dolu dolu geçerken, izleyiciler de keyifle izlemektedir.Rtük, 'Kızılcık Şegelinim Mutfakta’da Yeşim Şampiyonluğa Ulaşıyor! Rbeti' Dizisine Usulsüz Ürün Yerleştirmesi Nedeniyle Ceza Verdi. Ürün Yerleştirme Kurallarının Ihlal Edildiği Belirlendi. (1)

Gelinim Mutfakta programı, Türkiye'de en çok izlenen yemek yarışmalarından biridir. Her gün farklı bir heyecan, farklı bir tat ve farklı bir rekabetin yaşandığı program, aynı zamanda izleyicilere de yemek yapma konusunda ilham vermektedir.

Eğer siz de Gelinim Mutfakta programının takipçisiyseniz ve bu güzel yarışmanın heyecanına ortak olmak istiyorsanız, Kanal D'yi hafta içi her gün saat 13:00'te izleyebilirsiniz. Yarışmanın yeni bölümlerini kaçırmamak için, Kanal D'nin yayın akışını takip etmeyi unutmayın!

Editör: Kader GÜL