İnstagram Hesap Dondurma

İnstagram hesabınızı geçici bir süreliğine kapatmak istiyorsanız, İnstagram dondurma işleminden faydalanabilirsiniz. Hesabınızı dondurduktan sonra, istediğiniz zaman hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Bu işlemleri kolayca gerçekleştirebilmek için İnstagram hesap kapatma ve dondurma sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Aşağıda bulunan iki seçenek arasından birini seçerek hesabınızı geçici ya da kalıcı olarak dondurabilirsiniz.

İnstagram Dondurmak İçin Tıkla | Instagram Hesap Dondurma İnstagram Silme İçin Tıkla | Instagram Hesap Silme

İnstagram Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram hesap dondurma linki, uygulamada bu işlemi gerçekleştiremeyen kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır. Bu linke bilgisayarınızdan veya telefonunuzdan giriş yaparak hesabınızı birkaç adımda kolayca kapatabilirsiniz. Birçok kullanıcı, hesaplarını bir süreliğine askıya almak istediklerinde bir hafta beklemeksizin hızlıca bu işlemi gerçekleştirmek istemektedir. Bu durumda, Instagram dondurma nasıl yapılır, hesap nasıl askıya alınır gibi sorular gündeme gelmektedir.

Geçici bir süre için Instagram kullanımına ara vermek isteyen sosyal medya kullanıcıları, uygulamada ilgili bir buton olmaması nedeniyle bu işlemi bilgisayarlarından veya telefonlarından gerçekleştirmek için araştırmalar yapmaktadır.

➜ Yukarıdaki ilgili linke tıklayarak öncelikle giriş işleminizi gerçekleştirin.

➜ Ardından sağ üst köşede bulunan "Profili Düzenle" linkine tıklayın.

➜ Daha sonra "Hesabımı geçici olarak kapat" seçeneğine tıklayın.

➜ Bir sonraki adımda, "Hesabını neden kapatıyorsun?" sorusuyla karşılaşacaksınız. Açılan ekrandaki hesap kapatma nedenlerinden birini seçin.

➜ Son adımda, "Hesabı Geçici Olarak Kapat" butonuna tıklayın. Bu adımları tamamladığınızda işleminiz başarıyla sonuçlanacaktır.

Dondurulan İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Dondurulan Instagram hesabını geri almak, bu işlemi gerçekleştiren kullanıcıların üzerinde durduğu bir konudur. Hesabınızı geri almak için izlenmesi gereken adımlar oldukça basittir. İnstagram hesabınızı geri almak için aynı giriş bilgileriyle hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir. Eğer hesabınıza tekrar giriş yapmazsanız, hesabınız bir sonraki girişinize kadar kapalı kalacaktır.

Geçici olarak dondurma işleminden sonraki 24 saat içinde hesabınıza giriş yapmaya çalışırsanız, hata almanız muhtemeldir. Çünkü minimum geçici hesap dondurma süresi 24 saattir ve bu süre içinde hesabınız pasif duruma geçeceği için girişiniz engellenecektir. Ancak bu durumla karşılaştığınızda endişelenmemeli ve 24 saat sonra tekrar giriş yapmayı denemelisiniz. Eğer 24 saat sonra da hata alıyorsanız, işlemden 48 saat sonra tekrar denemeniz gerekebilir.

Bu süreci başarıyla atlattıktan sonra istediğiniz zaman hesabınızı açarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ayrıca, hesabınızı dondurduktan sonra tekrar aktif hale getirmeniz durumunda, hesabınızı yeniden dondurabilmek için 7 gün beklemeniz gerekmektedir.

Tags;

Insta Hesap Dondur, Insta Hesap Sil, Online Hesap Dondur, İnstagram Hesap Silme, Online İnsta Hesap Dondurma, instagram giriş, instagram dondurma, hesap kalıcı dondurma, hesap kalıcı silme, hesap dondurma adımları, hesap silme adımları, instagram kapatma linki, instagram hesap açma, instagram dondurulmuş hesabı aktifleştirme, instagram hesabını geri aktifleştirme ve daha fazlası...

Yazar Spor Yazar TV