İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Yıllardır değişmeyen güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren dünyaca  ödüllü ünlü oyuncu Jennifer Aniston, genç  görüntüsünü kaybetmemek için  önceki yıllarda yüzüne somon balığının spermiyle  cilt bakımı yaptırdığını söyledi. Friends” dizisiyle zirveye çıkan ve başarıyı yakalayan, dünya tarafından tanınan bir oyuncu haline gelen 54 yaşında olan Jennifer Aniston,  uzun yıllar  önce daha genç  görünebilmek için somon balığının spermiyle  bakım yaptırdığını itiraf etti.

Etkili Bir İşlem Olmadı

Wall Street Journal’a  röportaj veren güzel oyuncu, geçmişte  daha da genç bir görüntü yakalamak için  farklı olarak, birçok yolla başvurduğunu bunlardan birinin de somon balığı spermi olduğunu açıkladı. Bu ilginç yöntemi bir estetisyenden öğrendiğini ve çok  tuhaf bulduğunu söyleyen Aniston, “İlk olarak estetisyene ‘Ciddi misin?’ diye sordum. Somon balığının spermini Elde ettiklerini merak ettim” ifadelerini kullandı. Uygulamayı Kısa süre içinde denediğini söyleyen oyuncu,  bu cilt bakımının cildinin gençlik ışıltısını  daha iyi bir hale getirmek için hiçbir etkisi  olmadığını da cümlelerine ekledi.

Somon Spermi

Ünlü  oyuncu, bir estetisyenin  önerisiyle somon spermiyle yüz bakımını dahi denediğini söyledi. Bu konuda  tam olarak emin olmadığını belirten oyuncu, duyduğunda kısa bir tepki verdiğini ve hatta bununla  elde ettiklerini sorduğunu anlattı. Aniston,  bu alanda duymuş oldu her şeyi en az bir kere  denemek için istekli olduğunu da  ilave etti. Hollywood yıldızı, yaptırmış olduğu yüz bakımının cildinin .olumlu değişimi yönünde herhangi bir etkisi olmadığını açıkladı.

Jennifer Aniston Kimdir?

11 şubat 1969  senesinde Los Angeles’ta  dünyaya gelen Jennifer Aniston’ un gerçek  ismi Jennifer Joanna Aniston ’dur. Sinema ve  dizilerde yer alan ünlü bir oyuncu olan Jennifer, 1980 senesinde kariyerine  ilk başta yan rollerde oynayarak başladı. En tanınan projesi Friends dizisindeki Rachel Green rolüdür. Dünya ve Amerikan tarihinde adeta damga vurmuş olan Tv dizisi olan ve çekimleri 10  yıl boyunca devam eden “Friends” dizisi ile birlikte, adeta fenomen  haline gelen ve  zirveye çıkan Jennifer bu rolü ile bir Emmy ve Altın Küre ödülü aldı.