İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Kenan Doğulu, yeni yılını Kıbrıs'ta geçirerek konuklarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkarak 2023'ü değerlendirdi ve yeni yıl mesajını iletti.

Beren Saat İle İlgili Sorulara Cevap Geldi!

Doğulu, 49 yaşındaki sanatçı, "Bir sürü acı olay oldu. Her türlü ayakta kalmak zorundayız. 2024'e umutla bağlanacağız. Yeni yılda sağlık, başarı ve aşk gelsin" ifadeleriyle duygusal bir atmosfer yaratırken, Beren Saat ile boşanma iddialarına da yanıt verdi.

"Gizlice Boşandılar" İddialarına Güldük!

"Hakkınızda birçok iddia ortaya atıldı. Boşanacağınız söylendi" sorusuna karşılık Doğulu, "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de 'Aa boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" diyerek dedikoduları reddetti.

Eşinin Albümü ve İlerleyen Projeler

Eşinin albümü hakkında konuşan Kenan Doğulu, "Çok güzel oldu. Geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta klip çekti. Altı şarkı var, hepsi Beren'in kendi bestesi. Ben arenjelerini yaptım" açıklamasını yaparak müzikal projelerine destek verdiğini belirtti. Albüm hakkındaki "Albüme kaç puan verirsiniz?" sorusuna ise Doğulu, "100" cevabını verdi.

Yılbaşı Kutlaması ve Romantizm

Yılbaşı konserinde sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturan Kenan Doğulu, 2024'ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat'i öperek romantizmi yaşattı. Ünlü ismi Kıbrıs sahnesinde dinlemeye gelenler arasında annesi Serpil Doğulu da bulunuyordu.

Editör: Kader GÜL