"Aile" dizisinin 30. bölümüyle birlikte final yapacağı açıklandı. Son bölümde neler olacağına dair sızan bilgilere göre, Devin'in çocuklarıyla çiftlik eve dönmesiyle Soykanlar için yeni bir dönem başlayacak. Ancak açılan soruşturmada Soykanlara büyük bir para cezası kesilecek. Cezayı ödeyebilmek için Aslan, Adana'da yaşayan halası Nedret Soykan'ın kapısını çalacak. Ancak Nedret, kabul etmek için Hülya'dan onu zorlayacak bir şey isteyecek ve bu durum aralarındaki geçmişteki hesapların yeniden açılmasına neden olacak.

Leyla'nın suçsuzluğunu ispat etmek için çaba gösterecek. Leyla'yı kurtarmak için gözünü karartan biri daha olacak: Cihan. Ancak bu durum, Serap'la aralarında büyük bir çatışmaya yol açacak.

Zeyno'nun okulda yaşadığı tatsız bir olay üzerine Aslan ve Devin, veli olarak okula gidecekler. İkili, ortadaki sorunu çözmeye çalışacak, ancak sorun giderek büyüyecek. Devin'in artık mesleğini yapmaya başlamasıyla sürpriz bir misafiri ağırlayacak.

Leyla'nın cephesinde yaşanan sürpriz gelişmeler tüm aileyi uçurumun kıyısına getirecek. Aslan, başta Hülya olmak üzere Soykanların hayatını geri dönüşü olmayan şekilde değiştirecek.

Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu! Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu!

Ayrıca, "Aile" dizisinin 30. bölümde final yaparak ekranlara veda edeceği de doğrulandı.

Editör: Kader GÜL