Derece Kademe Nedir? Derece Kademe Hesaplama Robotu 2024 Derece Kademe Nedir? Derece Kademe Hesaplama Robotu 2024

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ: 2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekim tarihi ne zaman, saat kaçta? İŞKUR kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı için süreç devam ediyor. Başvuru yapan adaylar kura çekimini bekliyor. Heyecan gitgide artarken tarih bilgisi almak isteyenler "Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?" diye soruyor. İşte detaylar...

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ: 2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekim tarihi ne zaman, saat kaçta İŞKUR kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak
Sağlık Bakanlığı kura çekimi için sabırsızlık artıyor. Adaylar net tarihi öğrenmek isterken "Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak?" soruları da sıkça geliyor. İşte konuya dair bilgiler...Uzun kuyruklar oluşmuştu! 92 bin 317 kişi (24)SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? 
Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kuraları 25-26 Nisan tarihlerinde yapılacak. Ankara'da noter huzurunda gerçekleşecek olan kuralar 09.00'da başlayıp saat 18.00'de bitecek. Sonuçların 26 Nisan akşam saatlerinde açıklanması bekleniyor.