Show TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu’nun 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Karsu ve Atilla arasında yaşanan sürpriz yakınlaşmanın ardından Reha’nın ne yapacağı merak konusu oldu. İşte Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger'in yer aldığı Sandık Kokusu’nun 12. bölüm fragmanı…

Sandık Kokusu’nun dün akşam yayınlanan 11. bölümünde; Atilla yıllar önce öldüremediği ama gizli bir hayat sürmesini istediği kardeşini yeniden karşısında buldu. Atilla ve Mert arasında geçmişte yaşanan gerçekler bu bölümde açığa çıktı. Babası tarafından kardeşini öldürmesi için görevlendirilen Atilla’nın bunu yapamadığı ortaya çıktı. Mert, Atilla’yı evden kovdu ve onun parasını istemediğini söyledi ancak daha sonra başına gelenler, mecburen yolunu Cennet Sitesi’ne çevirdi. Önce sokak serserilerinden dayak yiyen Mert, daha sonra ev sahibi tarafından kapının önüne koyuldu. Bu zor anlarında ona destek Karsu ve Irmak’tan geldi. Mert, bir süreliğine Karsu’nun teyzesi Türkan’ın evine geldi. Onu Türkan’ın evinde gören Atilla, ikinci bir şok yaşadı.

İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can’ın yer aldığı Sandık Kokusu’nun yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Atilla, Karsu onu öptüğü için şaşkınlık yaşıyor. Karsu ondan özür dilerken, Atilla yeniden Karsu’yu öperek beklenmeyen bir hamle yapıyor. İkili arasındaki aşk kıvılcımları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken, neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Sandık Kokusu’nun 12. bölümü merakla beklenirken, izleyiciler Reha, Karsu ve Atilla arasındaki sürpriz yakınlaşmanın nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor. Dizinin 12. bölümünde heyecan dorukta, aksiyon ve duygusal anlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Sandık Kokusu 12. bölümü, 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.

Bu yazıyı okuyarak dizinin son gelişmelerinden haberdar olabilir ve Sandık Kokusu’nun 12. bölümünde neler olacağını öğrenebilirsiniz.

Editör: Kader GÜL