Kars Yolunda Şiddetli Yağmurun Yol Açtığı Kaza: Kamyonet Çamura Saplandı Kars Yolunda Şiddetli Yağmurun Yol Açtığı Kaza: Kamyonet Çamura Saplandı

Olay, bir başka öğrencinin sabah saatlerinde yemekhane binasının üst katında gencin cansız bedenini görmesiyle ortaya çıkmış.

R.A.'yı bulan öğrenci, olayın yaşandığı anı şu şekilde anlatıyor: "Bugün 15 Ekim 2023 sabahı saat 09:20 civarında Anadolu Üniversitesi Eczacılık kapısından içeri girdim ve iletişim kapısına doğru yürüyordum. Burada bulunan iki katlı yemekhane binasının ikinci katından bir şahsın asılı vaziyette hareketsiz olarak sallandığını gördüm. Önce ne olduğunu anlamadığım için yaklaştım ve insan olduğunu fark edince yaklaşarak nefes alıp almadığını kontrol ettim. Şahsın gözlerinin kaymış olduğunu ve nefes almadığını anlayınca çevreye yardım edin kimse var mı diye bağırdım, ancak hiç kimsenin olmadığını gördüm ve 112’yi arayarak ambulans talep ettim. Daha sonra polis ve ambulans ekibi geldi ve ifade vermek için polis merkezine yönlendirildim. İntihar eden şahsı tanımıyorum. Olay ile ilgili bildiklerim ve gördüklerim bundan ibaret."

Ayrıca, 'Üniversiteli Dayanışma Ağı' adlı bir Twitter kullanıcısı, intihar eden gencin yakınlarının "borcu vardı" açıklaması yaptığını paylaşmış.

Bu olay son derece üzücü ve acı verici. Bu tür durumlarla başa çıkmak için profesyonel yardım almak önemlidir. Aile ve yakın çevresi, duygusal desteği sağlamak için bu süreçte önemli bir rol oynayabilir.