Gece, hayatını altüst eden durum karşısında içinde karmaşık duygular barındırır. Üniversiteye gitme planları yaparken, sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurmaktadır. Ancak kız kardeşi Gülce'nin özel durumu nedeniyle ailesiyle birlikte İstanbul'dan Foça'ya taşınmak zorunda kalır. Bu durumda, Gece'nin hayalleri ve sevgilisiyle ilişkisi arasında bir tercih yapması gerekecektir.

Özgür, ailesini kaybettikten sonra kardeşi Rüzgar'a destek olmuş ve ona hayatını adamış örnek bir gençtir. Gece, Özgür sayesinde hayata ve insanlara daha olgun bir açıdan bakmayı öğrenir.

Öte yandan, Gece'nin sevgilisi Emir de Foça'ya gelir, ancak bu durum Gece ve Özgür arasında aşılması zor duvarların oluşmasına neden olur. Gece, gerçek aşkı ve kendini bulma yolculuğunda, duygusal bir karmaşanın içine düşer.

Dönence”, gençlik dramasının içinde aşk, fedakarlık ve özgürlük temalarını işler. Gece, kendini ve gerçek duygularını bulmak için içindeki cesareti keşfetmeye çalışırken, Özgür ise hayatı ertelememenin önemini Gece'ye hatırlatır. İkili arasındaki çekişme ve duygusal gelişim, seyircilerin içini ısıtacak ve onlara unutulmaz bir hikaye sunacaktır.