Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin 1115. Bölümünde, 25 yaşındaki Elif Çalışkan ve eşi 2 aydır evli olarak programa konuk oldular. Programda Elif Gelin ve evi, rakipleri tarafından çeyiz, düğün, ev dekorasyonu gibi farklı alanlarda değerlendirildi. Haftanın sonunda kazanan gelin, 50 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak.

Ayrıca her gün ev sahibi gelin ve eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, hafta boyunca ev hanımlığını konuşturan beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek. Final gününde ise beş yeni gelin, bir düzine çeyrek altını kazanmak için yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi olan gelin, ilişki testini geçebilirse bir altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler gibi konular programa renk katıyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olan beş yeni gelin, final gününde 10 çeyrek altın ödülü için kıyasıya yarışıyorlar. Program, ev sahibi gelinin ilişki testini geçmesi durumunda ekstra bir altın ödülü sunuyor.

Aslı Hünel ile Gelin Evi, gelinlerin evlilik süreçlerini ve evlerini paylaşarak keyifli bir yarışma programı sunuyor.