Kanal D'nin kış sezonu için planlanan yeni dizisi "İnci Taneleri"nin ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı, ve seyircilerin merakını artırdı! Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı bu dizi, uzun bir hazırlık sürecinin ardından perşembe akşamı ekranlara gelecek. İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine dokunmuş, duygusal bir hikâyeyi seyirciyle buluşturacak.

İnci Taneleri İçin Geri Sayım: Son 5 Gün

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan bu dizi için geri sayım başladı. Perşembe akşamı yayınlanacak olan ilk bölüm, güldürü ve düşündürü içeren yeni tanıtım filmi ile seyircileri bekliyor. İnci Taneleri, yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan bir hikâye ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

“Hayal Kuruyorsun, Niye Tasarruf Yapasın ki...”

Gündemden düşmeyen İnci Taneleri'nin birinci bölümünden yeni tanıtım, şarkıları, dans sahneleri ve çarpıcı diyalogları ile dikkat çekiyor. Azem Yücedağ ve çocuklarının hayatına dair soru işaretleriyle dolu bir atmosferde geçen dizi, seyircilere duygusal anlar yaşatacak. "Çocukları bulunca çok güzel bir yerde, çok güzel bir ev tutacağım. Hayal kuruyorsun, niye tasarruf yapasın ki..." sözleriyle başlayan tanıtım, izleyicilere hikayenin içine çekiyor.

Dönence’den İnci Taneleri’nde Sürpriz Transfer...

Ülkü Hilal Çiftçi'nin İnci Taneleri kadrosuna katılmasıyla dizide sürpriz bir transfer yaşandı. Genç oyuncu, D Media imzalı Dönence dizisinde parladığı 'Gülce' karakterinden sonra İnci Taneleri'nde Piraye’nin kızı 'Ayça' karakterine hayat verecek.

“Sana Bi’ Sarılayım mı, Müsaitsen…”

İnci Taneleri'nin yayınlanan tanıtımında Azem ve Dilber arasındaki duygusal anlar izleyicileri etkiliyor. Dilber’in “Sana bir sarılayım mı, müsaitsen…” sorusu gülümsetirken, Azem’in “Benim de epey oldu bir insana sarılmayalı...” diye cevap vermesi duygusal bir atmosfer yaratıyor.

Dilber Bu Kez Dans Hocası Elif Erol ile Sahneye Çıktı...

İnci Taneleri'nin yeni tanıtımında Dilber, bu kez ikinci bir dansçı ile sahneye çıkıyor. Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol, Hazar Ergüçlü'ye eşlik ederek izleyicilere görsel bir şölen sunuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ Perşembe Akşamı Kanal D’de

BKM imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi usta isimler yer alıyor. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, izleyicilere unutulmaz bir seyir deneyimi vaat ediyor.

Azem Yücedağ'ın Zorlu Hayat Yolculuğu

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat süren Azem, edebiyat alanında sevilen bir hoca iken hayatı bir gecede değişir. Yıllarını hapishanede geçiren Azem, özgürlüğüne kavuştuğunda tek bir hedefi vardır: çocuklarını bulup ailesiyle tekrar bir araya gelmek. Ancak, Azem'in farkında olmadığı bir şey vardır; zaman. Zaman, Azem’in çocukları için de zorlu geçmiş, onlar da zamanın etkisiyle farklı hayatlar kurmuşlardır.

Oyuncular ve Beklentiler

Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem Yücedağ'ın yaşadığı acı dolu geçmiş, büyük bir sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşan bir karakteri izleyicilere sunacak. İnci Taneleri'nin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak ve Ülkü Hilal Çiftçi bulunuyor.