Satın almalar Kültür Bakanlığı ve İl Özel İdareleri tarafından gerçekleştirilecektir. TYP personel alım ilanları çeşitli alanlarda isteyen kişilere iş imkânı sunmaktadır. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları titizlikle incelemesi ve başvuru sürecinin takip edilmesi önemlidir. Başvuruların zamanında ve eksiksiz olarak yapılması gerekmektedir.

Yetki Süresi Detaylığı

TYP personel alımı ve görev süresi hakkında güncel sistem değişiklikleri yapılmıştır. Bu değişiklikle TYP personelinin çalışma süresi 6 aydan 9 aya çıkarılmıştır.

Başvuru Şartları

TYP personel alımına başvuru yapacak adaylardan genel olarak şu şartlar aranmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. İŞKUR'a kayıtlı olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun a ve c bentleri kapsamında SGK'ya bildirilmemiş olması. Emekli veya mal aylığı almıyor olmak. Öğrenci olmaması açıköğretim hariç.

Başvuru Süreci

Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. Başvuru süreci başlamış olup en geç belirtilen tarihler arasında başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Başvurusu 8 Eylül 2023 Tarihine Sona Erecek İlanlar

Burdur 58 TYP İşçi Alımı Sakarya 105 TYP İşçi Alımı. Denizli 115 TYP İşçi Alımı Mersin 165 TYP İşçi Alımı. Diyarbakır 25 TYP İşçi Alımı

Başvurusu 10 Eylül 2023 Tarihine Sona Erecek İlanlar

 Yozgat 10 TYP İşçi Alımı

Başvurusu 11 Eylül 2023 Tarihine Sona Erecek İlanlar

Tekirdağ Süleymanpaşa 85 TYP İşçi Alımı Ardahan Merkez 10 TYP İşçi Alımı. Ankara Altındağ 10 TYP İşçi Alımı Ankara Çankaya 20 TYP İşçi Alımı. Hatay Merkez13 TYP İşçi Alımı

Hostes Maaşları Ne Kadar? 2024 Kabin Memuru Hostes Maaşları Ne Kadar? 2024 Kabin Memuru

Başvurusu 12 Eylül 2023 Tarihine Sona Erecek İlanlar

Niğde Merkez 12 TYP İşçi Alımı Amasya Merkez 60 TYP İşçi Alımı yapılacak. Bu ilanlara başvuruların son başvurunun eklenmesine kadar gerekli olması gerekmektedir. Her bir ilanın iş ilanı numarası da belirtilmiştir. Başvuru yapacak adayların başvuru süresini kaçırmamaları ve gerekli şartları yerine getirmeleri önemlidir.