Yeniden Refah Partisi (YRP), 10 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere toplamda 747 belediyenin başkan adaylarını kamuoyuyla paylaştı. Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı olarak Mehmet Altınöz'ü belirlediği duyuruldu. Bu karar, parti içinde ve Türkiye genelinde büyük bir ilgi ve heyecanla karşılandı.

YRP'nin 3 Büyükşehir Adayı: Mehmet Altınöz, Suat Kılıç ve Cemal Arıkan

Yeniden Refah Partisi'nin 3 büyükşehir adayı şu şekildedir:

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Mehmet Altınöz
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Suat Kılıç
  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Cemal Arıkan

Bu isimler, parti içindeki uzun süren değerlendirmeler ve titiz bir seçim süreci sonucunda belirlendi. Her bir adayın sahip olduğu bilgi birikimi, deneyim ve vizyon, Yeniden Refah Partisi'nin belediyecilik anlayışıyla uyumlu olduğu belirtiliyor.

Fatih Erbakan'ın Açıklamaları

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, partinin belediyecilik anlayışını ve hedeflerini açıkladı. Erbakan, seçim beyannamesinde vurgulanan 'ahlaklı belediyecilik' kavramının altını çizerek, YRP'nin geçmişte elde ettiği başarıları ve millete sunduğu hizmetleri hatırlattı. Ayrıca, mevcut belediyecilik anlayışının sınırlarını ve sorunlarını eleştirerek, Yeniden Refah Partisi'nin yeni bir dönemi başlatacağını ifade etti.Yeniden Refah'ın İstanbul Adayı Mehmet Altınöz

İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında

Mehmet Altınöz Kimdir?

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, 1973 yılında Bursa'da doğdu. Eğitim hayatına Bursa Anadolu Lisesi'nde başlayan Altınöz, daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. İş hayatına atıldıktan sonra Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yaparak akademik kariyerine devam etti.

Altınöz, iş dünyasında ve siyasette önemli görevler üstlenmiş, birçok STK'da aktif olarak yer almıştır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK'larla ilişkilerde önemli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olarak da toplumsal ve kültürel faaliyetlere katkı sağlamıştır.

Yeniden Refah Partisi'nin Vizyonu

Yeniden Refah Partisi, yerel yönetimlerde adil, şeffaf ve halka hizmet odaklı bir anlayışı benimsemektedir. Parti, belediyecilikte ahlaki değerleri ve adaleti ön planda tutarak, milletin beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verme amacını taşımaktadır. Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz de bu vizyon doğrultusunda hizmet etmeyi hedeflemektedir.

Yeniden Refah Partisi'nin belirlediği adaylar, tecrübe, bilgi birikimi ve liderlik vasıflarıyla ön plana çıkmaktadır. Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönemeç olan yerel seçimlerde, YRP'nin adaylarına olan güven ve destek her geçen gün artmaktadır.