2026 NATO Zirvesi Türkiye'de 2026 NATO Zirvesi Türkiye'de

Deprem Tarihi: 17 Ağustos 2023

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın internet sitesinde paylaşılan bilgilere göre kaydedildi. Depremin merkez üssü Gölbaşı olarak belirlenirken, sarsıntının 5,43 kilometre derinlikte meydana geldiği tespit edildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından sağlanan verilere göre, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem, yerin 5,43 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Şiddetiyle ilgili henüz raporlanan ciddi hasar veya yaralanma bilgisi bulunmamakla birlikte, ilgili kurumlar tarafından gerekli değerlendirmelerin yapıldığı belirtildi.

Deprem anında alınan tedbirler ve güvenlik önlemleri hakkında kamuoyuna bilgi verilirken, bölgedeki yetkililerin durumu yakından takip ettiği ve gerekli müdahaleleri gerçekleştirdiği vurgulandı.

Halkın deprem ve afet anında güvende olması için acil durum planlarına uymalarının önemi hatırlatılırken, daha fazla bilgi ve güncellemelerin Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden takip edilebileceği belirtildi.

Editör: Egemen KEYDAL