Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin çok sayıda ilde hissedildiği bildirildi.

İstanbul, Tekirdağ ve birçok ilde hissedildi... Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem! Abone Olgoogle-news Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 16.09'da meydana gelen depremin 7 km derinlikte olduğu bildirildi. BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ Deprem Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ'dan da hissedildi.

Evde Yatan Hastalar da Oy Kullanabilecek Evde Yatan Hastalar da Oy Kullanabilecek

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından depreme ilişkin şunları söyledi: "Çanakkale Biga’da 4.6 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Deprem Çanakkale ve Çevresinde Hissedildi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem, İstanbul, Tekirdağ ve birçok ilde de hissedildi. Saat 16.09'da gerçekleşen depremin 7 km derinlikte olduğu belirtildi. Bu durum, bölgedeki afet ve acil durum ekiplerinin harekete geçmesine neden oldu.

AFAD ve İlgili Kurumlar Saha Taramalarına Başladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve diğer ilgili kurumlar, depremin ardından bölgede saha taramalarına başladı. İlk belirlemelere göre, herhangi bir olumsuz durum veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çanakkale Biga’da meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." şeklinde konuştu.

Deprem, Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana geldi ve çevre illerde hissedildi. AFAD ve diğer ilgili kurumlar, olayın ardından saha taramalarına başladı ve şimdilik herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.