UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi? UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi?

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya geliyor. Nef Stadı'nda oynanacak maç, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te başlayacak.

Galatasaray, sezona Okan Buruk yönetiminde başladı. Sarı-kırmızılılar, ilk hafta maçında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Trabzonspor ise ilk hafta maçında Hatayspor'u 3-1 mağlup etti.

Galatasaray'ın kadrosunda önemli eksikler var. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Arda Turan, Marcao, Sacha Boey ve Emre Akbaba maçta forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise sakatlıkları bulunan Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Andreas Cornelius maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray, Trabzonspor'a karşı son 10 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de evinde oynadığı son 17 maçta kaybetmedi. Trabzonspor, Süper Lig'de son olarak 2022-23 sezonunda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Galatasaray, Trabzonspor'u yenerek yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. Trabzonspor ise Galatasaray'ı yenerek liderliği sürdürmek istiyor.

Maç, Nef Stadı'nda oynanacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.


Canlı Maç İzle


Editör: Egemen KEYDAL