Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getirdi. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakteri çok konuşuldu.

Hadise'nin Duygusal Anları: 21 Yıl Önceki Performansı Hadise'nin Duygusal Anları: 21 Yıl Önceki Performansı

Dilber'in pavyon dansı adeta bir akım haline geldi. Ergüçlü'nün performansı çok başarılı bulunurken Dilber'in elbisesi satışa sunuldu, dansı içinse kurslar açıldı.İnci Taneleri'nin Dilber'i İçin Pavyon Turu


Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteriyle gündeme gelen Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı, şimdi de pavyon turlarıyla konuşuluyor. İnci Taneleri'nin çekildiği pavyona düzenlenen turlar, 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Mart ayında tüm kontenjanın dolmasıyla birlikte, nisan ayı için sınırlı sayıda kontenjan kaldığı duyuruldu. Dilber'in dansıyla adeta fenomen haline geldiği bu dönemde, pavyon turları büyük ilgi görüyor. Dizinin hayranları, Dilber'in dansını ve pavyonu yakından görmek için sıraya girmeye başladı. İnci Taneleri'nin etkisiyle artan bu ilgi, pavyonlara olan ilginin de artmasına neden oldu.

Birçok tartışmayı beraberinde getiren Dilber karakteri için şimdi de turlar düzenlenmeye başlandı.

İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar yapılmaya başlandı. En ucuz tur fiyatının 10 bin TL'den başladığı açıklandı.

Mart ayında tüm kontenjanın dolduğu belirtilirken nisan ayı içinde sınırlı sayıda kontenjan kaldığı duyuruldu.

Duyurularda ayrıca "Ne Dilber, Ne Behzat Ç. gözlerim açık gider pavyonu görmezse diyenleri bekliyoruz" denildi.