Survivor, Türkiye'nin en heyecanlı yarışma programlarından biri olarak ekranlara gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star, bu akşam bir kez daha izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kırmızı takımın zaferiyle sonuçlanan takım oyunu, mavi takımda ise gerilim dolu bir eleme potası belirleme oylamasına sahne oldu.

Eleme Adayı Kim Oldu?

17 Ocak 2024 tarihinde yaşanan heyecanlı anlardan biri de elbette eleme adayının belirlenmesi oldu. Perşembe akşamı Survivor adasında yaşanan konseyde Acun Ilıcalı, elenecek ismin seçileceğini duyurdu.

Survivor 2024 All Star'da eleme potasına giden isim, mavi takımdan Yasin'in Damlacan hakkında sarf ettiği sözlerle dikkat çekti. Acun Ilıcalı, aynı zamanda sakatlanan Seda'nın parkurlara geri döneceğini belirtti. Takım oylamasında ise Sahra ve Begüm'ün isimleri en çok yazılanlar arasında yer aldı.

Potaya Giden İsim Kim?

Survivor 2024 All Star'da bu akşam potaya giden isim netlik kazandı. Takımdaki 7 oy alan Sahra, eleme potasına giden bir diğer isim olarak belirlendi. Sahra, bu durum karşısında şaşkınlığını dile getirirken, performansına odaklanması gerektiğini ifade etti. Dört aday arasında eşleşme ve hedef seçme görevi ise Berna ve Kardeniz'e düştü.

Adaylar Arasındaki Performans Değerlendirmesi

Acun Ilıcalı, dört aday arasındaki performansa dayalı olarak Berna ve Kardeniz'in en iyi performansa sahip isimler olduğunu açıkladı. Bu isimler, Survivor'da gelecek adımlarını belirleyecek olan eşleşme ve hedef seçme görevini üstlendiler.

Sahra ise, eleme potasına giden bir aday olarak şu sözleri dile getirdi: "Bir yandan şaşırdım, bir yandan şaşırmadım. İstediğim performansla başlayamadım. Dost gibi yan yana duranlarla düşman gibi duranlar gözümde aynı. Bütün arkadaşlarım beni kötü niyetle yazmadı. En önemli şey Survivor bana olgunluk kattı. Üç tane gitme adayı arkadaşım var, hiçbir rakibimi küçümsemiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıp bu potadan çıkacağım. Kendime gelmem gerekiyordu. Kendime gelmem için bir fırsat olabilir."

MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu

Survivor 2024 All Star'da belirlenen eleme adayları arasında yaşanan bu heyecanlı anların ardından, gelecek adımlar merak konusu oldu. Berna ve Kardeniz'in belirleyeceği hedefler, yarışmanın seyrini değiştirebilir.

Editör: Kader GÜL