Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde H Grubu'ndaki üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. İlk iki maçını kazanarak grupta liderlik koltuğuna oturan Kanarya, üçüncü maçında Bulgar ekibi Ludogorets'i konuk edecek. Fenerbahçe, bu maçta galip gelerek galibiyet serisini 18 maça çıkarmayı ve liderliğini perçinlemeyi hedefliyor. İşte Fenerbahçe - Ludogorets maçıyla ilgili detaylar:

Fenerbahçe - Ludogorets maçı 26 Ekim Perşembe günü saat 19.45'te Exxen'de canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmayı ücretsiz izlemek isteyenler için Exxen 14 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor. Ücretsiz deneme süresine üye olmak için kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Ancak, bu sürenin sonunda Exxen üyeliğinizi iptal etmek isterseniz, hiçbir ücret ödemeden üyelikten çıkabilirsiniz.

beIN SPORTS Canlı Yayını

A SPOR CANLI YAYIN

Fenerbahçe ile Ludogorets arasındaki müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Guillermo Cuadra yönetecek. Yardımcı hakemler Guadalupe Porras Ayuso ve Alejandro Estevez Iglesias olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Miguel Angel Ortiz Arias. Karşılaşmanın VAR koltuğunda Cesar Soto Grado, AVAR'da ise Santiago Jaime Latre bulunacak.

Müsabaka bilet fiyatları da belli oldu. Fenerbahçe - Ludogorets maçının en ucuz bilet fiyatı 600 TL iken en pahalı bilet 11.000 TL olarak açıklandı. Maçın oynanacağı stadyumda farklı fiyat seçenekleri sunuluyor.

Fenerbahçe, grupta lider durumda bulunuyor. Sarı-lacivertliler, grupta oynadığı 2 maçı da kazanarak 6 puanla lider konumda yer alıyor. Ludogorets ise 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 3 puanla üçüncü sıradadır.

Fenerbahçe ile Ludogorets, resmi maçlarda ilk kez karşı karşıya gelecekler. Ancak Fenerbahçe, daha önce Bulgaristan takımlarıyla 4 kez mücadele etmiş ve bu karşılaşmalardan 2 galibiyet elde etmiştir.

Hull City, Ipswich Town Karşısında Beraberliği Son Dakikada Aldı! Hull City, Ipswich Town Karşısında Beraberliği Son Dakikada Aldı!

İşte muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Zajc (İrfan Can), Cengiz, Kent, Batshuayi

Ludogorets: Padt, Witry, Sonko, Verdon, Nedyalkov, Piotrowski, Gonçalves, Tekpetey, Nedelev, Nascimento, Tissera

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 262 kez mücadele etti. Bu süreçte 103 galibiyet, 55 beraberlik ve 104 mağlubiyet elde etti. Ayrıca, 352 gol atarken 371 gol yedi.

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde 11. kez mücadele ediyor. Bu sezon eleme turlarında 6 maç oynayan Fenerbahçe, 10 karşılaşmada 8 galibiyet alırken, 30 gol attı ve 10 gol yedi.


Canlı Maç İzle