Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki dev derbiye sayılı saatler kala, maçın muhtemel 11'leri belli oldu. İşte detaylar:

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, 27 Nisan 2024 tarihinde oynanacak. Maç saati ise 19:00 olarak belirlendi.Fenerbahçe Beşiktaş

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Beşiktaş: Mert, Onur, Worrall, Necip, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Muleka, Semih

Kadıköy'de 61. Randevu

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maç, Kadıköy'de 61. kez gerçekleşecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 60 resmi ve özel maçta Fenerbahçe 22 kez galip gelirken, Beşiktaş ise 20 kez galibiyet elde etti. 18 maç ise berabere sonuçlandı.Fenerbahçe Beşiktaş (2)

Derbilerde İlk Golü Atan Avantajlı

Son 38 derbi müsabakasında öne geçen takımın sadece 4 kez yenildiği göz önüne alındığında, ilk golü atan takımın avantajlı olduğu görülüyor.

Fenerbahçe'de Hedef Mutlak Galibiyet

Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunuyor ve derbiyi kazanarak puan farkını kapatmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, ligde 7 maçlık galibiyet serisini Sivasspor beraberliğiyle sonlandırmıştı.

Beşiktaş Derbilerde Kayıp

Beşiktaş, bu sezon oynadığı derbilerde galibiyet elde edemezken, Galatasaray'a ve Fenerbahçe'ye mağlup oldu.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki büyük derbi öncesi heyecan dorukta! İki ezeli rakip, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunurken, Beşiktaş ise kötü bir sezon geçiriyor ve derbide çıkış arayacak.

Fenerbahçe, son 7 maçında galibiyet serisini Sivasspor beraberliğiyle sonlandırmıştı. Sarı-lacivertliler, bu maçı kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak istiyor.Fenerbahçe Beşiktaş (3)

Beşiktaş ise teknik direktör değişikliği sonrası toparlanmaya çalışıyor. Serdar Topraktepe yönetiminde çıktığı 5 maçta 3 galibiyet alan siyah-beyazlılar, derbide işleri zor gözüküyor.

Futbol Tutkunlarına Özel: Taraftarium24'ün Sunduğu Yenilikler Futbol Tutkunlarına Özel: Taraftarium24'ün Sunduğu Yenilikler

Tarih boyunca oynanan 60 maçta Fenerbahçe 22 kez kazanırken, Beşiktaş 20 kez galip geldi. Bu maç öncesinde her iki takımın da sakat ve cezalı oyuncuları bulunuyor.

Heyecanla beklenen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, 27 Nisan 2024 tarihinde saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Maç, canlı olarak yayınlanacak. Bu zorlu mücadeleyi kaçırmamak için ekran başında olun!