UEFA Şampiyonlar Ligi'nin A Grubu 3. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, 24 Ekim Salı günü saat 19:45'te sahasında Bayern Münih'i ağırlayacak.

beIN SPORTS Canlı Yayını

A SPOR CANLI YAYIN

Galatasaray, grupta oynadığı ilk iki maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederek 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bayern Münih ise grupta oynadığı iki maçta 2 galibiyet elde ederek lider durumda bulunuyor.

  • Tarih: 24.10.2023 19:45
  • Takımlar: Galatasaray - Bayern Münih
  • Canlı Yayın: Yazar Haber

Galatasaray'da Icardi'nin sakatlık durumu ise merak konusu. Derbide aldığı darbenin ardından tendonundan sakatlanan Icardi'nin maçta oynayıp oynamayacağı maç saatine yakın belli olacak.

Bayern Münih'te ise Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro'nun sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Leon Goretzka'nın ise ameliyat olacağı duyuruldu.

Sizce Kim Kazanır?

Anket


24.10.2023 Galatasaray - Bayern Münih Maçını Sizce Kim Kazanır?

Ankete Katıl

Galatasaray, Bayern Münih'i yenerek grupta liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Exxen'de ücretsiz izlenebilecek

Galatasaray - Bayern Münih maçı Exxen'de canlı olarak yayınlanacak. Exxen'de 14 gün ücretsiz deneme süresi bulunuyor. Bu süre zarfında Galatasaray - Bayern Münih maçını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Maç biletleri 900 TL'den başlıyor

Galatasaray - Bayern Münih maçının bilet fiyatları da belli oldu. En ucuz bilet fiyatı 900 TL olarak açıklandı. En pahalı bilet ise 20.000 TL olarak duyuruldu.

Taraftarium24 Trabzonspor - Karagümrük Canlı Maç İzle! TS Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle! Taraftarium24 Trabzonspor - Karagümrük Canlı Maç İzle! TS Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Maç öncesi değerlendirmeler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bayern Münih maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Çok zorlu bir maç olacak. Bayern Münih, dünyanın en iyi takımlarından biri. Ancak biz de bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise, "Galatasaray, son maçında Beşiktaş'ı yenerek moral buldu. Zorlu bir maç olacak. Ancak biz de grubu lider bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Canlı Maç İzle