Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Kasımpaşa ve Fenerbahçe, karşı karşıya gelecek. Maçın tarihi, saati ve yayın kanalı hakkında merak edilen tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KSP - FB Maçı Canlı İzle

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı 8 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Bu önemli karşılaşmayı canlı olarak beIN Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Süper Lig tarihinde Kasımpaşa ile Fenerbahçe 40 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin sonucunda Fenerbahçe 32 kez galip gelirken, Kasımpaşa sadece 4 kez kazandı. 4 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe bu rekabette rakip fileleri 102 kez havalandırırken, Kasımpaşa ise 37 gol kaydetti. Geçen sezon oynanan maçlarda Fenerbahçe, deplasmanda 6-0 ve evinde 5-1'lik skorlarla galip geldi. Fenerbahçe, son 6 lig maçında Kasımpaşa'ya üstünlük sağladı.

15 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Fenerbahçe, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de oynadığı 15 maçı da kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 6 maça çıkan Fenerbahçe, gruplarda da 2 kez mücadele etti. Süper Lig'de ise İsmail Kartal'ın öğrencileri 7 maçta rakiplerine üstünlük sağlayarak 15 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

DEPLASMAN KARNESİ

Fenerbahçe'nin deplasmandaki performansı dikkat çekici. Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 3 maça çıkan Fenerbahçe, Samsunspor'u 2-0, MKE Ankaragücü'nü 1-0 ve Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek rakiplerine gol şansı tanımadı. Avrupa Konferans Ligi'nde ise dış sahada 4 maça çıkan Fenerbahçe, sadece 1 gol yedi.

FARKLI SKORLAR

İki takım arasındaki en farklı skor, 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'nin 6-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Ayrıca, geçtiğimiz sezon ve 2016-2017 sezonunda Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya 5-1'lik skorla üstünlük sağladı. 2010-2011 sezonunda oynanan ve 6-2'lik skorla Fenerbahçe'nin kazandığı maç da en gollü karşılaşmalardan biriydi.

Canlı Maç İzle Galatasaray - Adana Demirspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports! Canlı Maç İzle Galatasaray - Adana Demirspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports!

METE KALKAVAN DÜDÜK ÇALACAK

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcı hakemleri Ceyhun Sesigüzel ve Samet Çiçek olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

A SPOR Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

BeIN SPORTS Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Süper Lig'de Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak... 

Süper Lig'in 8. haftasında lider Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşıyor. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sezona çok etkili bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, üst üste oynadığı 15 resmi maçı da kazandı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi ve milli araya puan kaybı yaşamadan girmeyi amaçlıyor. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kritik müsabaka beIN SPORTS'dan naklen yayımlanacak.Taraftarium24 Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izle Şifresiz Selçuk Sports Gs Trabzon maçını canlı izle Trabzonspor Galatasaray maçını canlı izle Selçuk sports Bein Sports Galatasaray Trabzonspor maçı izle Taraftaryum, Justin TV Netspor Jestyayin Fener Gs Taraftarium24 canlı izle şifresiz Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izle Facebook Galatasaray Trabzonspor Taraftarium24 Twitter stadyum24 Youtube selçuksport selçuk spor HD Kralbozguncu İnat TV izle.

BeIN SPORTS'UN Maç Hakkında Yorumu

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Bu karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

İlk 11'ler

Kasımpaşa XI: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Yasin, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Bastien, Ben Ouanes, Ngoy.

Fenerbahçe XI: Livakovic | Oosterwolde, Djiku, Becao, Ferdi | İsmail, Fred, Szymanski | Tadic, İrfan, Dzeko

Sezona çok etkili bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, üst üste oynadığı 15 resmi maçı da kazandı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi ve milli araya puan kaybı yaşamadan girmeyi amaçlıyor.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 3 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa'nın 12 puanı bulunuyor.

2 eksik

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında 2 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

Deplasmanlarda gol yemedi

Fenerbahçe, bu sezon ligde oynadığı 3 deplasman maçında da kalesini gole kapattı.

Sarı-lacivertliler, sırasıyla Yılport Samsunspor'u 2-0, MKE Ankaragücü ve Corendon Alanyaspor'u ise 1-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de çıktığı ilk 3 deplasmanda da kalesini gole kapatan Fenerbahçe, Spartak Trnava müsabakası öncesinde bu sezon konuk olduğu 6 maçı da gol yemeden tamamlamayı başarmıştı.

Spartak Trnava deplasmanında 2-1 kazanan Fenerbahçe, bu sezon ilk deplasman golünü kalesinde görmüştü.

Kazanırsa rekorunu egale edecek

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında kendi rekorunu egale etmeye çalışacak.

Sarı-lacivertliler, mücadeleden galip ayrılması durumunda ligde ilk 8 maçını fire vermeden geçmiş olacak.

Söz konusu başarıyı daha önce 2009-2010 sezonunda elde eden Fenerbahçe, kazanması durumunda bu rekoru egale edecek.

Bu istatistiklere dikkat

Fenerbahçe ile oynadığı son 21 Süper Lig maçının 18'ini kaybeden Kasımpaşa (1G 2B), bu süreçteki tek galibiyetini Haziran 2020'de sahasında aldı.

 Süper Lig tarihinde bir deplasmanı 10+ kez ziyaret eden takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesi yakalayan takım, Kasımpaşa'ya konuk olduğu 19 maçın 17'sini kazanan Fenerbahçe (%89).

Fenerbahçe'nin başında görev yaptığı son sekiz Süper Lig maçını kazanan İsmail Kartal, Aykut Kocaman'ın ardından sarı-lacivertli ekiple üst üste dokuz galibiyet alan ikinci Türk teknik direktör olmak istiyor.

Bu sezon çıktığı yedi Süper Lig maçında beş gol atan Aytaç Kara, en üst lig kariyerinin en yüksek sayısını şimdiden yakalamak istiyor (2018/19'da Bursaspor formasıyla 6 gol).


Canlı Maç İzle