Tendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele futbolseverleri heyecanlandırıyor.

Fenerbahçe - Adana Demirspor Maçı Canlı İzle! 

Fenerbahçe - Adana Demirspor Canlı İzle!

Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşecek bu kritik karşılaşmada, Halil Umut Meler düdük çalacak, ancak Fenerbahçe'de maç öncesinde yaşanan sakatlık sorunları dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'de 7 Eksik Öncesi Zorlu Sınav

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında 7 eksikle sahada yer alacak. Savunma hattında yaşanan sakatlıklar nedeniyle Rodrigo Becao, Alexander Djiku ve Serdar Aziz forma giyemeyecek durumda. Ayrıca, hücum hattında etkili isimlerden Joshua King ve orta sahada Mert Hakan Yandaş'ın da tedavileri devam ediyor. Sakatlığını atlatarak bireysel antrenmanlara başlayan Fred ise maç kadrosunda yer almayacak. Kart cezalısı İsmail Yüksek ise bu önemli mücadelede forma giyemeyecek.

Maçın Yayın Bilgileri ve Geçmiş İstatistikler

Yukatel Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakaya dair merak edilen bir diğer konu ise maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri. Bu önemli mücadele 12 Kasım Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. İki takım arasındaki rekabet geçmişine bakıldığında, Fenerbahçe'nin 22 galibiyeti ve Adana Demirspor'un 5 galibiyetiyle öne çıkıyor. 11 müsabaka ise berabere sonuçlandı.