Yaşanan bir olay sonucunda düğün karakolda sona eriyor. Takı töreninin ardından gelinin ailesi, bir yakınının öldüğünü söyleyerek Konya'ya dönmek istiyor. Bunun üzerine damadın ailesi ile gelinin ailesi arasında takı nedeniyle bir anlaşmazlık başlıyor.

Damat tarafı, düğünden önce kızın babasına 250 bin lira başlık parası veriyor. Ancak düğünün 2. gününde kız tarafı, ani bir şekilde dönüş yapmak istiyor ve bu durum şüpheleri uyandırıyor. Taraflar arasında yaşanan arbedede, takılan altınların bir kısmı geri alınıyor.Gelin, düğünden sonra ailesinin daha önce de kendisini başka biriyle evlendirmek istediğini iddia ederek eşi hakkında şikayetçi oluyor. Ancak daha sonra emniyette verdiği ifadesini değiştirerek, silah zoruyla alıkonulduğunu ve darbedildiğini söylüyor.17 Yaşındaki Çiftin Karakolda Son Bulan Gelinlik SerüveniDamadın ailesi de, kendilerinin karşı tarafından "yağma" suçlamasıyla şikayetçi oluyor. Damat, kızın ailesinin başlık parası taleplerini karşılayamayacaklarını söylemesi üzerine, aileler arasında anlaşmazlık başlıyor.

Hamilelikte Bebeğe Kilo Aldıran Yiyecekler Nelerdir? Hamilelikte Bebeğe Kilo Aldıran Yiyecekler Nelerdir?

Düğünün beklenen şekilde geçmemesi ve yaşanan anlaşmazlık sonucunda çiftin aileleri arasında hukuki süreç başlıyor ve her iki taraf da şikayetçi oluyor. Damadın ailesi, düğün masrafları, takı giderleri ve başlık parası dahil olmak üzere yaklaşık 1 milyon lira zarara uğradıklarını iddia ediyor.