Rüzgarın Etkisiyle Söke Kipaş Kağıt Fabrikası Yangını Yeniden Şiddetlendi Rüzgarın Etkisiyle Söke Kipaş Kağıt Fabrikası Yangını Yeniden Şiddetlendi

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda, 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Aday Tanıtım Toplantısı'nda Büyük Heyecan

Toplantı, büyük bir coşku ve heyecanla geçti. Erdoğan, 11’i büyükşehir, 15’i il olmak üzere toplamda 26 şehrin adaylarını tek tek açıkladı. Bu önemli etkinlikte bakanlar, MYK ve MKYK üyeleri, 26 şehrin milletvekilleri ve 3 kademe il başkanları da yer aldı.

Türkiye Yüzyılın Şehirleri İçin Hazır

Programın ana teması, 'Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Hazırız Kararlıyız' oldu. Bu kapsamda düzenlenen sahne tasarımı, geleceğe dönük kararlılığın ve hazırlığın bir simgesi olarak dikkat çekti.

Alfabetik Sırayla Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları alfabetik sıraya göre açıklarken, her birinin tecrübesini ve liderlik vasıflarını vurguladı. İşte bazı şehirlerdeki aday açıklamalarından bazıları:

  • Artvin: Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe.
  • Aydın: Milletvekili Mustafa Savaş.
  • Balıkesir: Milletvekili Yücel Yılmaz.
  • Bingöl: Mevcut Belediye Başkanı Erdal Arıkan.
  • Bursa: Mevcut Belediye Başkanı Alinur Aktaş.
  • Çanakkale: Eski Milletvekili Jülide İskenderoğlu.

İstanbul'un Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Toplantının en merakla beklenen anlarından biri, İstanbul'un belediye başkan adayının açıklanmasıydı. Erdoğan, gururla şu sözleri paylaştı: "Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti, hazırız, kararlıyız." İstanbul'un belediye başkan adayı, Murat Kurum oldu.

Editör: Kader GÜL