Petrol ve Doların Dansıyla Değişen Akaryakıt Fiyatları

Güncel tarih itibariyle, akaryakıt fiyatları beklenmedik bir açıklama ile sarsıldı. Petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve dolar kurundaki oynaklık, ardı ardına gelen indirimlere rağmen akaryakıt fiyatlarını olumsuz etkiledi.

Kredi Notu Hakkında Bilinmesi Gerekenler Kredi Notu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yeni Haftada Neler Olacak?

Yeni hafta, benzin ve motorin fiyatlarındaki belirsizliği beraberinde getiriyor. 13 Aralık 2023 tarihine ait güncel motorin, benzin ve LPG fiyatlarıyla ilgili son durumu merak edenler için detaylı bir inceleme yapalım.

OPEC+ ve Petrol Fiyatları Üzerine Fitch Ratings'ten Açıklama

Fitch Ratings, Suudi Arabistan ve Rusya liderliğindeki OPEC+ ülkelerinin, arz üzerinde kurduğu baskının gelecek yılın ilk yarısına kadar petrol fiyatlarını destekleyeceğini belirtti. Bu açıklama, gelecek yıl için varil başına 5 dolarlık bir artış öngörüsüyle yapıldı.

Akaryakıt Fiyatları Altüst Olabilir mi?

Anlık kurla Türk Lirası bazında 145 lira seviyesine denk gelen bu rakam, akaryakıt fiyatlarının altüst olma ihtimalini gündeme getiriyor. Peki, bu olasılık gerçekleşirse ne gibi etkiler doğurabilir?

Petroldeki Hareketlilik ve Beklenen Zamlar

Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarına olan etkisini sürdürüyor.

İstanbul Fiyatları: Avrupa ve Anadolu Yakası Karşılaştırması

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı 32,92 TL, motorin fiyatı 35,43 TL ve LPG fiyatı 18,69 TL. Anadolu Yakası'nda ise benzin fiyatı 32,86 TL, motorin fiyatı 35,35 TL ve LPG fiyatı 18,24 TL seviyesinde.

Editör: Kader GÜL