Akbank müşterilerine özel bir kampanya başlatmış durumda. Bu kampanya ilk defa Akbank hesabı açacak olan müşterilere yönelik faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Bu kampanya ile Akbank mobil bankacılık kullanıcılarına faizsiz kredi imkânı sunarak nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına destek oluyor.

İşte Kampanyanın Detayları

Faizsiz kredi kampanyası kapsamında müşterilere 15.000 TL'ye kadar kredi verilmektedir. Bu kredi 6 ay vadeli olarak sunulmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için mobil bankacılık üzerinden Akbank müşterisi olmanız gerekmektedir. Mobil bankacılık ile Akbank müşterisi olanlar bu kampanyadan faydalanabilirler. Nakit ihtiyacı olan müşteriler için cazip bir fırsat sunmaktadır. İhtiyacınıza uygun vade seçeneklerini değerlendirmek ve ödeme planınızı dikkatlice yapmak önemlidir. Kampanya süresi içinde başvurunuzu yaparak bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Banka Faizi ve Vadeli Mevduat Hesabı Açma Banka Faizi ve Vadeli Mevduat Hesabı Açma

Başvuru Süresi

Kampanya 1 Eylül tarihinde başlamış olup ay sonuna kadar devam etmektedir. Kampanya Koşulları: Kampanyadan yararlanmak için yeni Akbank müşterisi olanların ilk defa Wings veya Axess Kart başvurusu yapmaları gerekmektedir. Bu başvurunun 25 Ekim 2023 tarihine kadar onaylanmış olması gerekmektedir. Başvurunuzun onaylanması durumunda istenilen belgeleri tamamlayarak bankaya teslim etmeniz gerekmektedir. Bu sayede kampanyadan faydalanma hakkını elde edersiniz.

Kampanya Limiti

Her bir Akbank müşterisi kredi kartları açıldığı takdirde sadece bir kez faizsiz kredi limitinden faydalanabilir. Bu kredi kampanyasında işlem başına maksimum 200 TL kullanılabilir. ATM'den nakit çekmek isteyenler 4.000 TL'ye kadar çekim yapabilirler. Akbank'ın bu faizsiz kredi kampanyası ilk defa hesap açacak olan müşteriler için cazip bir fırsat sunuyor. Kampanya koşullarını dikkatlice inceleyerek başvuruda bulunmanız ve gerekli belgeleri eksiksiz tamamlamanız önemlidir. Faizsiz kredi nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak veya finansal hedeflerinize ulaşmak için kullanabileceğiniz bir fırsat olabilir.

Dijital Kart Başvurusu

Henüz Akbank müşterisi olmayanlar dijital kart başvurusu yaparak bu kampanyadan yararlanabilirler. Dijital kart başvurusu ile kampanya koşullarını yerine getirerek faizsiz krediye başvurabilirsiniz. Öncelikle Akbank'ın resmi internet sitesine veya mobil uygulamasına erişim sağlayın. Akbank'ın internet sitesine veya mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra ana menüde veya hesap işlemleri menüsünde Kredi Kartları veya Kart Başvuruları gibi bir seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneği seçin. Başvurunuz onaylandığında kredi kartınız kullanıma açıldığında kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınıza uygun vade seçeneklerini değerlendirebilir ve faizsiz kredinizi kullanabilirsiniz.