Kaza, gece geç saatlerde Şanlıurfa-Akçakale Yolu'nun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mikail D. idaresindeki 63 BB 204 plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına düştü.

Çevredekilerin Müdahalesi

Olayı gören çevredekiler, durumu hemen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bildirdi. İtfaiye ekipleri, sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. İtfaiye ekipleri, ters dönen araç içerisindeki sürücü Mikail D. ve yanında bulunan İbrahim D.'yi kurtardı.Akçakale Yolunda Otomobil Kanala Düştü 2 Kişi Hafif Yaralandı

Yaralıların Durumu

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

75 İlde Dev Operasyon: 1819 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı 75 İlde Dev Operasyon: 1819 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı

Şanlıurfa’da meydana gelen bu kazada, iki kişi hafif yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahaleler ve hastanede devam eden tedavi süreci sayesinde yaralıların durumu stabil. Kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldı ve ilerleyen günlerde daha fazla bilgi elde edilecek.

Bu tür kazaların önüne geçmek için sürücülerin dikkatli olması, hız limitlerine uyması ve özellikle gece saatlerinde daha özenli davranması gerektiği önemle vurgulanmaktadır. Sulama kanallarının etrafında gerekli güvenlik önlemlerinin alınması da olası kazaların önlenmesine yardımcı olabilir.

Editör: Kader GÜL