31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için AKP'nin İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Mustafa Günaydın, ilçe siyasetine ve kamu hizmetine olan katkılarıyla dikkat çekiyor. Peki, Mustafa Günaydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte detaylı bir bakış.

Mustafa Günaydın'ın Hayatı ve Eğitimi

Mustafa Günaydın, 29 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul Bayrampaşa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Günaydın, eğitimine Nişantaşı Üniversitesi İç Mimarlık bölümünde başlamış, ardından Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümlerinden mezun olmuştur. Çift dal lisans eğitimi ile Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi dalında Yüksek Lisans yaparak akademik kariyerine yön vermiştir.

Beşiktaş'ta Beşiktaş'ta Masquerade'de Yangın Faciası! Beşiktaş'ta Beşiktaş'ta Masquerade'de Yangın Faciası!

İş Hayatı ve Sosyal Sorumlulukları

1957 yılında kurulan aile şirketi olan Tekstil ve İnşaat firmasının ikinci kuşak temsilcisi olan Mustafa Günaydın, şirketin yönetim kurulu başkanlığını başarıyla yürütmektedir. Aynı zamanda Beylikdüzü İlçesi'nde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyeti, Kızılay, Yeşilay gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görev almıştır.

Siyasi Kariyeri

Mustafa Günaydın'ın siyasi kariyeri 2009-2014 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak başlamıştır. 2019 yılı yerel seçimlerinde Beylikdüzü ilçesinden Büyükşehir Meclis Üyesi adayı olarak devam etmiş ve 1 Şubat 2021 tarihinde yapılan Beylikdüzü 4. Olağan Kongresinde AK PARTİ Beylikdüzü İlçe Başkanı olarak seçilmiştir.

Aile Hayatı

Mustafa Günaydın'ın Beylikdüzü İlçesi'nde yaptığı hizmetler ve katkılar, onu seçimlerde AKP'nin İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan adayı yapmıştır. Günaydın, hem akademik geçmişiyle hem de iş ve sosyal sorumluluklarıyla donanımlı bir lider profiline sahiptir.