Aksaray'ın Aksaray - Nevşehir Karayolu 40. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza, bir düğün sonrası dönen aileyi taşıyan otomobil ile bir minibüsün karıştığı bir zincirleme çarpışma sonucunda meydana geldi. Kaza sonucu otomobil ve minibüs sürücüleri hafif yaralanırken, otomobilde bulunan Zehra E. (24), Safiye İ. (50) ve Lina E. (2) adlı 5 kişi de yaralandı.

Kaza anında olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Araç sürücülerinin sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalelerinin ardından, yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza sonucu trafiğin tamamen durmasına neden olan minibüs ise polis ve vatandaşlar tarafından itilerek yolun kenarına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Plastik Ham Madde Taşıyan Tır Dorsesi Alev Topladı Plastik Ham Madde Taşıyan Tır Dorsesi Alev Topladı

Kazaların sık sık hayatları tehdit eden sonuçlara yol açtığı bu tür olayların önlenebilmesi ve trafik güvenliğinin artırılabilmesi için sürücülerin dikkatli ve kurallara uyması önemlidir. Ayrıca bu tür durumlarda hızla olay yerine ulaşabilen sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi yaşamsal öneme sahiptir.