ATV’de yayınlanan Aldatmak dizisinde Güzide karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Vahide Perçin, Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Vahide Perçin kimdir?

Vahide Perçin Kimdir?

Vahide Perçin, Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosunda Güzide karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Vahide Perçin, 13 Haziran 1965 tarihinde İzmir'de doğmuş ve şu anda 56 yaşındadır. Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Perçin'in babası kamyon şoförü, annesi ise ev hanımıdır. Lisede grafik okuyan Vahide Perçin, üniversitede İktisat Fakültesine girmiştir. Ancak aklı oyunculukta olduğundan Dokuz Eylül Üniversitesinin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünün sınavlarına girmiş ve okul birincisi olarak bitirmiştir. En büyük desteği ise hocası Özdemir Nutku'dan almıştır.

Güzide Karakteri

Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve soğuk olabilen, bastığı yeri titreten, katı, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık'la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide'nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, tek bir tesadüfle yerle bir olacaktır.

Vahide Perçin'in Kariyeri

Okuldan mezun olduktan sonra Ankara'ya giden Vahide Perçin, AST'ye girmiş; daha sonra Devlet Tiyatrosunun teklifini kabul ederek Adana'ya gitmiştir. Perçin, tiyatro kariyerine burada başlamış ve birçok önemli rolde yer almıştır. Televizyon ve sinema alanında da başarılı bir kariyeri olan Vahide Perçin, Türk tiyatro, dizi ve film oyuncuları arasında saygın bir konuma sahiptir.

Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık' Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık'

Vahide Perçin, Türk televizyon ve sinema dünyasının önemli isimlerinden biridir. Aldatmak dizisindeki performansıyla bir kez daha göstermiştir ki, oyunculuk yeteneği ve profesyonelliğiyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur.

Editör: Kader GÜL